Social

Zăpada dă bătăi de cap CFR-ului. Trenurile au întârzieri

Aktual24.ro

Chiar dacă traficul feroviar este deschis pe toate magistralele, unele trenuri au întârzieri din cauza condițiilor meteo.

Un număr redus de trenuri au înregistrat azi dimineață întârzieri la sosire, acestea fiind, însă, determinate de adaptarea circulaţiei la condiţiile meteo sau de pregătirea şi verificarea suplimentară a materialului rulant pentru reînscrierea în cursă”, au anunţat reprezentanţii CFR.

În cele 17 județe care se află sub cod galben de ninsori și viscol, angajații CFR verifică starea infrastructurii, iar acolo unde se vor constata probleme se va interveni cu utilaje pentru remedierea deranjamentelor tehnice.

Pasagerii sunt rugaţi ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească”, au mai anunţat reprezentanţii CFR.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top