Artiști

WorldWired Tour 2019, concert Metallica la București – impresii și setlist

Nu am fost niciodată un mare fan Metallica. Nu am niciun album de la ei, niciun tricou și nici melodii în iPod. Consideram Metallica o trupă overrated așa că nu am încercat să ascult mai multe melodii să văd, de fapt, ce poate această trupă. Totuși, concertul de ieri seară mi-a plăcut foarte mult și mi-a schimbat radical părerea.

Concertul a avut loc la Arena Națională, loc unde nu am mai fost în trecut. Am fost uimită să văd cât de mulți oameni vin la acest concert, semn că părerea mea inițială despre Metallica era nefondată.

Inițial, am mers la concert doar pentru una dintre trupele de deschidere, Ghost. Aceasta este o trupă suedeză și a luat naștere în 2006. Sunt cunoscuți pentru versurile lor destul de controversate dar și pentru anonimitatea membrilor – în timpul concertelor, cât și în videoclipuri, aceștia poartă măști pe față pentru a nu putea fi recunoscuți.

Contrar controverselor și a părerii celor care nu sunt fani ai acestei trupe (mai exact ai acestui gen de muzică) băieții ăștia chiar sunt buni și merită ascultați.

Din păcate, timpul petrecut pe scenă de către Ghost a fost unul prea puțin pentru mine. După ce trupa a terminat de cântat m-am întristat puțin și aș fi vrut să plec acasă – doar că ceva din mine îmi spunea să rămân să vad de ce toată lumea iubește Metallica. Pot spune că am luat una dintre cele mai bune decizii din viața mea.

Setlist Ghost – București

Membrii trupei Metallica s-au lăsat așteptați ieri seară. Nerăbdarea celorlalți spectatori era așa de puternică încât începeam și eu să devin nerăbdătoare.

Într-un final Metallica urcă pe scenă și începe să concerteze, toată lumea fiind în extaz. Începând din acel moment nu-mi mai amintesc bine ce s-a întâmplat. Am fost absorbită de către talentul acestora și de către modul în care au fost prezentate melodiile cât și de atmosfera creată.

Metallica se numără printre puținele trupe care îmi plac mai mult live decât în studio. Toate efectele speciale au fost alese în așa fel încât să completeze muzica și animațiile din fundal.

Setlist Metallica – București

În concluzie, concertul Metallica de ieri seară de la Arena Națională din București mi-a plăcut foarte mult și mi-a schimbat percepția asupra acestei trupe. De la o persoană care era pasivă când venea vorba de Metallica am ajuns o persoană care ascultă cu drag melodiile trupei.

Comments

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top