Gaming

World of Warcraft: data lansării expansiunii Legion divulgată înainte de Blizzcon

World of Warcraft Legion

Data lansării următoarei expansiuni Blizzard, World of Warcraft Legion, a fost divulgată online, cu o zi înainte de a fi prezentată la Blizzcon.

Data a apărut online într-o imagine postată de site-ul Battle.net, în care se spune ”Jocul va fi lansat pe data de 21 Septembrie, 2016, sau chiar mai devreme.”

World of Warcraft Legion

Imaginea de asemenea detaliază niște bonusuri pentru pre-purchase, care includ un boost al caracterului până la level 100 și accesarea clasei Demon Hunter înainte de lansare.

O ediție standard a jocului, va avea prețul de $49.99. Pe deasupra, ediția deluxe digital va include un mount in-game, pet, și conținut digital pentru Diablo 3 și Starcraft 2 pentru $69.99.

World of Warcraft: Legion a fost prima dată anunțat la Gamescom în August, anul acesta. Acest expansion va crește level-ul maxim la 110 și va introduce o nouă clasă numită Demon Hunter. Legion va aduce deasemenea un nou continent numit Broken Isles, noi arme artefacte personalizabile plus noi dungeon-uri și raid-uri. Noul expansion va schimba de asemenea sistemul de player-versus-player.

Versiunea beta pentru World of Warcraft: Legion va începe în acest an. Jucătorii se pot înscrie pentru participare pe site-ul Battle.net.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top