Externe

Will Ferrell a fost recompensat cu o stea pe Bulevardul Cereblităţilor

11069287_1589234134654014_813905274_oActorului Will Ferrel, care s-a remarcat în intrustria filmelor de comedie i-a fost recunoscut talentul atribuindui-se steaua cu numarul 2.547 de pe Bulevardul Celebrităţilor – Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, în cadrul unei ceremonii, ce a avut loc în cursul zilei de 24 martie.

La ceremonie au fost prezenţi cei trei fii ai săi: Magnus, Mattias şi Axel, cărora tatăl lor le-a cerut să se plimbe în jurul stelei sale, pentru a le arăta celor prezenţi costumele pe care le purtau. Molly Shannon şi John C. Reilly, de asemenea actori de comedie au fost alături de prietenul lor.

Starul american în vârstă de 47 de ani a debutat în cadrul grupului de comedianţi „The Groundlings”, mai apoi afirmându-se în celebra emisiune de satiră „Saturday Night Live”. Acesta s-a impus ulterior în pelicule difuzate pe marele ecran, precum: „Anchorman”, „Elf” şi „The Other Guys”, cel mai nou film al acestuia, „Get Hard” urmează să fie lansat vineri în Los Angeles.

Hollywood Walk of Fame constă într-o înşiruire de plăcuţe aurii, care se întind pe o distanţă de o milă, respectiv 1,6 kilometri pe celebrul Hollywood Boulevard. Acestea au fost montate în ciment încă din anii 1960, pentru a onora activitatea deosebită a unor personalităţi din industria de divertisment americană.

sursă foto: http://heaven.hungarianforum.com

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top