Timp liber

Week-end terifiant la Castelul Bran

Castelul Bran
stiriactuale.ro

 

Cei care doresc să aibă parte de un week-end terifiant de Halloween, Castelul Bran poate fi o opțiune. În seara zilei de 27 octombrie, vizitatorii Castelului vor putea alege între Turul nocturn, petrecerea la cort şi, în premieră – Tunelul Timpului. Nu vor fi excluși nici cei mici, fiind întâmpinați cu bomboane. 

”Pe lângă decoraţiunile de Halloween, evenimentul din acest an va oferi o experienţă senzorială unică pentru vizitatori: muzică şi sunete înfricoşătoare, interacţiune cu Contele Dracula şi cu prietenii săi, creaturile nopţii, şi, bineînţeles, bomboane pentru copii. Iluminatul scăzut, scârţâitul podelelor şi vinul roşu vor completa atmosfera de groază din Castel”, au declarat organizatorii.

Începând cu ora 20.00, creaturile nopţii sunt invitate să cineze la Casa de Ceai. Startul petrecerii de Halloween se va începe în jurul orei 21.00, în cortul special amenajat din Parcul Regal. Oragnizatorii atenționează persoanele care suferă de claustrofobie sau persoanele care sunt sensibile la lumini intermitente și sunete puternice. De asemenea, în Castel sunt temeperaturi scăzute iar scările și aleiele sunt alunecoase. Administrația Castelului Bran are rugămintea ca vizitatorii să urmeze instrucțiunile personalului.

”Pentru prima dată în istoria serilor de Halloween, dacă vizitatorii sunt suficient de curajoşi, se pot lansa în Tunelul Timpului, liftul care le va oferi un show tenebrous”, au specificat organizatorii.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top