Diverse

Vizită în lumea dinozaurilor, la Râşnov

Dacă încă nu ţi-ai făcut planurile pentru weekend şi nu vrei totuşi să prinzi rădăcini în casă, îţi propun să mergi la munte. La aproximativ 20 de kilometrii de Braşov mai exact, în Râşnov.

11651279_1008975029120929_1364631502_n

La începutul lunii Iunie a avut loc inaugurarea celui mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei. Dacă eşti fan al seriei Jurassic Park, cu siguranţă vei fii mai mult decât încântat de vizita făcută celor mai periculoase reptile care au trăit vreodată pe Pământ.
În parcul din Pădurea Râşnov vei avea şansa să te întâlneşti cu nu mai puţin de 46 de dinozauri în mărime naturală. Cel mai mare exponat al parcului măsoară 20 de metrii înălţime iar cel mai mic, doar 30 de centimetrii. Dinozaurii sunt expuşi în pădure, în aer liber, fapt ce le oferă o şi mai mare veridicitate. Deşi au trăit cu milioane de ani în urmă, stârnesc şi astăzi un mare intereres atât adulţilor, cât şi celor mici.

Parcul pune la dispoziţia vizitatorilor şi un muzeu unde sunt expuse schelete ale dinozaurilor sau alte elemente fosilizate ce au legătură cu aceştia. Cei dornici de aventură pot profita atât de traseele de căţărare în copaci cât şi de tiroliene.

Dinozaurii din Râşnov primesc vizite zilnic între orele 9:30 şi 20:00. Preţul biletelor este de 28 lei pentru un adult şi 22 de lei pentru un copil. Micuţii sub 3 ani beneficiază de intrare gratuită.

 foto: Dino Parc

Cele mai citite

To Top