Diverse

Vine într-adevăr sfârșitul lumii?

Vine într-adevăr sfârșitul lumii? Aceasta este întrebarea ce a făcut înconjurul lumii în ultimele săptămâni. Tot mai mulți oameni se arată fascinați și în același timp curioși în a afla adevărul despre cometa ce se presupune a lovi Pământul pe data de 28 Septembrie. Pe când unii cred cu înverșunare în profeții și în declarațiile stiințifice ale mai multor cercetători, alții își îndreaptă atenția asupra teoriilor conspirației. Și totuși haideți să vedem de unde a pornit acest zvon și cum a ajuns să aibă un impact puternic asupra omenirii.

12021907_1021689067884053_1121201144_n

Totul a început anul trecut, în 2014, moment în care ministrul francez al afacerilor externe, Laurent Fabius, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă la Casa Albă, că omenirii îi mai rămân 500 de zile până la producerea unui cataclism care va avea loc pe data de 24 Septembrie 2015 . Laurent Fabius a primit la rândul lui această informație din partea guvernelor din toată lumea, care ar fi știut la acel timp, mai exact pe data de 13 mai 2014, că un asteroid foarte mare va lovi Pământul.

12041854_1021689064550720_580268238_n

Responsabilii guvernamentali au afirmat că vor încerca, cu ajutorul rachetelor plasate strategic, să distrugă acest asteroid, care ar trebui să se descompună în bucăți mai mici, neprovocând distrugeri atât de iminente pe Terra.

Apoi, mai multe zvonuri privind data când va avea loc cataclismul au început să străbată internetul. Un cercetător american a mutat data producerii catastrofei pe 27 septembrie,cu 3 zile mai târziu decât data inițială. Acesta a avertizat omenirea despre venirea sfârșitului vieții de pe Terra, precizând faptul că nici măcar elitele ce se vor ascunde în buncăre nu se vor putea salva. Datele furnizate de el au arătat că asteroidul va lovi Brazilia, având un diametru de câteva mii de kilometri. A prezis, de asemenea, că Pământul se va cutremura timp de 30 de minute și va crăpa, iar vulcanii vor erupe, distrugerea în masă propriu-zisă începând cu data de 28 septembrie.

Ulterior o altă informație a făcut înconjurul internetului. Data prăbușirii cometei s-a schimbat, de această dată făcându-se o aproximare ce variază în jurul datelor 15-28 Septembrie. Noul scenariu apocaliptic a fost dezvăluit de NASA și FEMA, Agenția Federeală de Situații de Urgență. Conform acestora, cometa ar avea circa 4 kilometri diametru, iar locul impactului va fi în America de Nord. Însă nici probabilitatea prăbușirii cometei în Oceanul Atlantic nu a fost exclusă. Specialiștii americani au prezis că din cauza dimensiunii cometei, pagubele produse vor fi colosale. Printre acestea se numără producerea unei ierni nucleare, distrugerea vegetației, tsunami-uri puternice, cutremure de mari dimensiuni și nu în ultimul rând erupții vulcanice. Ce este important de menționat este faptul că în jurul acestor date, mai multe evenimente mondiale vor avea loc pe Pământ precum:

* pe data de 21 septembrie este ziua internațională a păcii , stabilită de către UNESCO.

* pe data de 22 septembrie are loc ziua judecății la evrei care marchează ziua ispășirii.

* pe 24 septembrie este posibilă prăbușirea cometei pe Terra, conform primelor declarații publice.

* pe data de 24-25 septembrie Papa Francis este așteptat în vizită în SUA.

* pe data de 28 septembrie va fi eclipsă de lună, denumită Lună Sângerie, care este asociată cu Apocalipsa, stări de neliniște și vârcolaci.

Așadar este aceasta o simplă coincidență? Vă las pe voi să răspundeți.

La scurt timp după ce au fost făcute ultimele reactualizări, NASA revine de această dată cu o informație ce a dus la derutarea multora.

„NASA nu are nicio informație privind coliziunea unei comete sau a unui asteroid pe Terra. Probabilitatea unei coliziuni majore este foarte mică. De fapt, putem chiar spune, că niciun obiect nu va lovi Pământul în următoarele sute de ani”- au fost cuvintele unui purtător de cuvânt de la NASA.

Prin urmare, de ce a ales NASA să dezmintă această informație? Dacă o considera un zvon de ce i-a oferit atenție? Este pentru a nu se crea panică în rândul maselor de oameni? Ce se ascunde de fapt în spatele acestei dezmințiri? Și cu toate acestea, NASA continuă să organizeze exerciții cu rachete pentru distrugerea meteoriților ce ar putea cândva amenința Pământul.

Robert Walsh, un expert cercetător de la Universitatea Centrală din Lancashire, a susținut totuși, în cadrul unui interviu acordat publicației britanice The Mirror, că săptămâna viitoare vine sfârșitul lumii, iar omenirea își va cunoaște extincția precum au făcut-o și dinozaurii acum milioane de ani. Tot conform acestuia, coliziunea asteroidului va aduce ploi interminabile, furtuni ce vor distruge planeta,tsunami, cutremure, dar și o dovadă a forței lui Dumnezeu. Acesta își susține ipotezele pe baza unor cunoștințe și a unor contexte istorice.

Robert Walsh

Robert Walsh

În afara prezicerilor Apocalipsei, ceva interesant a fost anunțat că se va întâmpla, de această dată în octombrie 2015. China își vinde masiv obligațiunile sale în dolari și cumpără aur! Dolarul și Euro se vor prăbuși odată cu UE! Sunt afirmațiile pe care ni le aduce în prim-plan publicația Lovendal. După cum bine se știe, singurele valori adevărate din lume sunt aurul și argintul, bancnotele putând în orice moment să își piardă valoarea, mai ales în caz de dezastre naturale.

Acestea fiind spuse, oamenii au început din ce în ce mai mult să își pregătească rucsacul pentru venirea Apocalipsei, vizitând din ce în ce mai des site-urile de supraviețuire. Să ne fie acesta oare sfârșitul? Sau să fie un simplu zvon, un experiment social care încearcă să ne distragă atenția de la adevăratele secrete mondiale ce se derulează în acest moment în spatele culiselor? Zilele ne sunt numărate. Adevărul îl vom afla în curând.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top