Social

VIDEO| Johnny Depp în vizită la spitalul din Brisbane pentru copii

Pentru a aduce zâmbete pe buzele copiilor bolnavi, actorul Johnny Depp a decis să facă o scurtă vizită, pe data de 7 iulie, spitalului Lady Cliento Pentru Copii din Brisbane, Australia.

Deși acesta era prins pe platourile de filmare pentru cea de a cincea parte din “Pirații din Caraibe“, cunoscutul Jack Sparrow și-a luat timp liber pentru a aduce un gram de fericire pe chipurile copiilor bolnavi.

Îmbrăcat în costumul lui Jack Sparrow, Johnny Depp a luat prin surprindere mai multi copii care s-au arătat entuziasmați să-și cunoască piratul preferat.

Printre aceștia s-a numărat și un băiețel de 7 ani, pe nume Max Bennett, care deși suferea de o afecțiune neurologică rară, a fost nespus de bucuros și norocos să cunoască vedeta Hollywoodu-lui.

Mama lui Max a povestit pentru ABC Australia că după ce actorul în vârstă de 52 de ani a aterizat cu un elicopter negru, acesta și-a petrecut timpul în compania copiilor bolnavi, jucându-se și glumind cu ei. De asemenea, personajul Jack Sparrow nu a fost nici el uitat, Johnny Depp intrându-și în rolul de pirat.

“Acesta mergea din cameră în cameră,vizitând copiii ce nu se puteau da jos din pat. Am așteptat până când a ieșit dintr-o cameră și atunci Max a avut ocazia să vorbească cu el” – au fost cuvintele doamnei Bennett.

Piratul Jack a pozat pentru selfie-uri, a împărțit monede de aur și nu în ultimul rând a acordat un interviu pentru Juiced TV (un show de 30 de minute realizat de copiii tratați la spitalul Lady Cliento).

Cele mai citite

To Top