Sport

Victorie pe Old Trafford. Juventus a învins Man United

Întoarcerea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford a fost una de bun augur pentru Juventus. “Bătrâna doamna” a câștigat meciul cu Manchester United cu scorul de 1-0.

Trupa lui Allegri se află în cea mai bună perioadă de la venirea italianului pe banca “Biaconerilor”, cu 3 victorii din 3 meciuri posibile, iar în campionat torinezii au câștigat primele 10 meciuri, pentru prima oară în istoria Clubului.

Manchester United pe de altă parte, se află în cea mai proastă perioadă de la venirea lui Jose Mourinho, pe banca tehnică. Portughezul a fost huiduit copios de fanii “Diavolilor Roșii”, iar înfrângerea de aseară nu face decât sa îi pericliteze din ce în ce mai mult viitorul la Manchester United. Favorit pentru a îi lua locul este fostul antrenor al lui Real Madrid, Zinedine Zidane, care după un al treilea triumf în Champions League și-a dat demisia de la echipa din capitala Spaniei.

Autor: Alexander Avram

Foto: Fanatik

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top