Life & Style

10 noiembrie 2015, un nou Victoria’s Secret Fashion Show

Kendall Jenner

Victoria’s Secret va pune noi îngerași în lumina reflectoarelor pe data de 10 Noiembrie. Printre aceștia, se numără și Kendall Jenner din familia Kardashian. Chiar de ziua sa, pe 3 Noiembrie, aceasta a primit vestea că va merge pe podium. În urma succesului campaniei pentru Calvin Klein, Balmain și Balmain pentru H&M, Kendall Jenner reușește să pătrundă în lumea modei, într-un mod clasic.

Gigi Handid

Un alt invitat care va fi în atenția publicului săptămâna viitoare, este Gigi Hadid. Directorul de marketing, Ed Razek, a invitat-o să participe la audiția pentru show-ul Victoria’s Secret. În urma clipului postat pe Instagram, aceasta a trecut cu brio interviul. Reacția pe care Gigi a afișat-o în momentul în care a fost acceptată, a fost una de mulțumire și bucurie.

Lily Aldridge, un alt îngeraș Victoria’s Secret, a dezvăluit că anul acesta va purta Fantasty Bra la show-ul de săptămâna viitoare.

Anul acesta show-ul va avea loc în New York. „În New York a fost primul Victoria’s Secret Fashion Show în 1995 și orașul are astfel un loc special în istoria noastră și în inimile noastre”, a declarat Sharen Jester Turney, Președinte și Director executiv Victoria’s Secret.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top