Politic

Victor Ponta s-a întors la Palatul Victoria

image-2015-07-8-20284139-41-victor-ponta-revenit-guvernVictor Ponta s-a întors la Palatul Victoria, primul-ministrul fiind văzut miercuri dimineaţă intrând în sediul Guvernului, cu ajutorul cârjelor. Premierul a plecat din ţară, fără să anunţe pe nimeni, pe 12 iunie la Baku, în Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizată la deschiderea Jocurilor Europene. La scurt timp după eveniment a plecat spre Turcia împreună cu preşedintele Turciei, Recep Erdogan. Zilele următoare au aparut informaţii pe surse că s-ar fi dus în Turcia pentru a se opera la genunchi. Pe 16 iunie informaţia a fost confirmată chiar de către Victor Ponta, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta a transmis, astăzi, o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis prin care îi solicita să ia act de faptul că începând cu 9 iulie îşi va relua activitatea în calitate de de prim-ministru.

Gabriel Oprea, viceprim-ministru pentru securitate naţională şi ministru al Afacerilor Interne, a condus, astăzi, şedinţa de guvern în calitate de prim-ministru interimar. Pe 15 iunie, Oprea a preluat temporar atribuţiile lui Victor Ponta privind conducerea operativă a activitaţii guvernului.

Rovana Plumb, vicepreşedinte al PSD, i-a condus pe social-democraţi cât timp premierul a fost plecat din ţară.

sursă foto: captură Realitatea TV

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top