Diverse

Universitatea Hyperion, prezentă la târgurile de la Romexpo

FOTO COMUNICAT MODELLING, MARTIE 2015Proiectul european „Modelling the New European”, al cărui beneficiar este Universitatea Hyperion din București, a fost promovat în rândul unui mare număr de participanți la târgurile care au avut loc în lunile februarie și martie, la Romexpo, unde Universitatea Hyperion a fost prezentă cu un stand.

La „Târgul de Primăvară”, prin intermediul spectacolelor susținute de trupa Arthesium, și „IMM Forum 2015” – cel mai mare eveniment adresat IMM-urilor, evenimente desfășurate la Romexpo, mai mulți studenți și cadre didactice le-au prezentat vizitatorilor oferta educațională a Universității Hyperion, și au promovat grantul „Modelling the New Europe” prin bannere și broșuri informative.

Imagini de la aceste evenimente pot fi văzute în albumul foto „Modelling the New Europe”, promovat la târgurile de la Romexpo”.

Obiectivul grantului este de a crea un program masteral în domeniul Guvernanței Economice Europene, unic în România, prin care să se formeze experți în sfera politicilor economice și a instituțiilor europene, oferindu-le o instruire avansată în științele europene.

Proiectul derulat de Universitatea Hyperion din București nu este doar unul ambițios, ci și unic în România. Caracterizat de interdisciplinaritate, vizând o problematică complexă ce abordează atât liberalizarea comercială, politicile economice şi pieţele financiare europene, cât şi istoria economică şi socială a construcţiei europene, reglementările legislative ale UE, precum şi problemele dezvoltării socio – economice europene (sărăcia, migraţia, coeziunea şi protecţia socială), programul masteral Guvernanţa Economică Europeană va furniza studenţilor cunoştinţele şi aptitudinile necesare pentru a formula răspunsuri corespunzătoare atât întrebărilor pe care le ridică acest domeniu complex, cât şi provocărilor pe care le implică o guvernanţă economică europeană eficientă.

„Modelling the New Europe” – Program masteral în Guvernanța Economică Europeană, desfășurat în parteneriat cu Asociaţia Poliedra România şi Progetto di Espressione e Sviluppo Territoriale – Società Cooperativa a Responsabilità Limitata (PRODEST S.C. A R.L. Italia), este un proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013,  Axa Prioritară nr. 1 „Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere”, Domeniul major de intervenție 1.2 „Calitate în învăţământul superior”, Contract POSDRU/156/1.2/G/139085, și se va derula pe o perioadă de 18 luni.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top