Featured

Deținut condamnat pentru omor calificat, evadat din Penitenciarul Rahova

Potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor( ANP), luni seară în jurul orei 20.00, un deținut în vârstă de 28 de ani a evadat din Penitenciarul Rahova. Bărbatul a fost condamnat definitiv la 13 ani si 4 luni de închisoare pentru omor calificat.

Condamnatul a evadat în timp ce iși executa pedeapsa, înregim deschis, desfășurând activități de întărire a dispozitivului de pază.

Conducerea penitenciarului a deschis o anchetă internă.

“În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces – posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unităţii, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Bucureşti Rahova, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General de Poliţie, I.P.J Ilfov, Direcția Generală Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

De asemenea, conducerea Penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului”, se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), citat de Mediafax.

Bărbatul are 1,64 m înălțime, ochi verzi, frunte îngustă, ridată, păr şaten închis, statură mijlocie, purta pantalon tip jeans şi jachetă de culoare închisă.

sursa

Cele mai citite

To Top