SpotOnAd

Un alt fel de videochat

Cu toții știm că afacerea videochat-ului nu este una întotdeauna favorabilă angajaților. Majoritatea încă au impresia că videochat-ul este un tabu, un subiect interzis în cultura modernă sau o muncă rușinoasă. Din fericire există unele companii care au ca misiune eliminarea acestor prejudecăți printr-un mediu de lucru frumos și 100% profesionist. Una dintre aceste companii este Yes Studio, care face angajări studio video chat galați.

yes

Yes Studio este o firmă de videochat cu locația în Galați care pune foarte mare accent pe training-ul modelelor care doresc să se alăture echipei Yes.

Yes Studio reușește să prezinte videochatul într-o lumină serioasă și să depășească prejudecățile cu care se confruntă acest domeniu. Trebuie înțeles faptul că videochat-ul este un job ca oricare altul, o modalitate de a avea un venit stabil deci trebuie tratat ca atare.

Deși videochat-ul în România nu este văzut tocmai ca un lucru bun, acest fenomen se află la noi în țară de mai bine de 10 ani. Studii parțial eronate, testimoniale eronate bazate doar pe unele cazuri izolate și o mentalitate învechită au contribuit la reputația proastă al acestui job.

Companiile precum Yes Studios depășesc această reputație proastă prin faptul că oferă din prima zi contract de muncă cu toate beneficiile acestuia, un program flexibil și o echipă tânără dar cu experiență, dornică de a se autodepăși la fiecare pas.

Modelele care doresc să se angajeze la Yes Studio au parte de un training profesionist în comunicarea verbală și non verbală. Mai departe, modelele pot să aleagă un program adult sau non adult, în funcție de preferințele fiecăreia.

Din videochat se pot obține mulți bani iar unul dintre motto-urile Yes Studio arată clar acest lucru: Când arăți bine și te simți bine, câștigi bine.

Aș dori să închei un citat din pagina ”Despre noi”, care mi-a atras atenția.

[quote_box_center]Credem și trăim prin exemplu, prin muncă și training în echipă, fie că e unul personal de la trainer la model sau ședințe tematice cu tot staff-ul, cu mai multe modele odată sau vorbim chiar de team building-uri. Ieșirile cu toți în care ne instruim, ne dezvoltăm dar și ce e de asemeni foarte important ajungem să ne cunoaștem și pe noi inșine și între noi să avem acea familie și acel mediu pe ni-l dorim cu toții, să avem succes și să obținem tot ce ne-am dorit atunci când am pășit pragul studioului Y.E.S.[/quote_box_center]

Cele mai citite

To Top