Recomandăm

Ugly Love-Despre partea urâtă a iubirii!

În ianuarie 2016, Editura Epica a publicat cartea „Ugly love. Despre fața urâtă a iubirii.” Lansat inițial pe 5 august 2014, romanul a fost scris de către o scriitoare americană în vârstă de 37 de ani, Colleen Hoover. Aceasta și-a publicat primul său roman „Slammed” în anul 2012, având un succes uriaș, iar toate romanele pe care le-a publicat începând din anul 2012 au devenit bestsellers.

Ugly Love un roman care îți fură somnul. Odată început, e greu să mai renunți la el. Este o carte în care descoperim și partea urâtă a iubirii, ceea ce se întâmplă atunci când inima iți este frântă, cum ești secătuit de orice emoție, fără speranță sau planuri pentru viitor. Te plafonezi într-un ritm de viață trist, devii un robot care trăiește doar prezentul, blocându-și sentimentele. Pe de altă parte, este și o carte care ne arată frumusețea iubirii, acel sentiment unic, profund, care te determină să faci orice sacrificiu pentru persoana iubită. Treci peste orgoliu, mândrie, principii, îți ignori propriile dorințe, sperând că într-o bună zi sentimentul îți va fi împărtășit.

Miles Archer, un pilot de avioane tăcut, la locul lui, este cel care a cunoscut partea urâtă a iubirii. Miles a trecut printr-o suferință atât de puternică, care l-a distrus, făcându-l un „zombie”, nepăsându-i de viitor, refuzând să își amintească de trecut, până când a cunoscut-o pe Tate Collins, o tânără asistentă medicală în vărstă de douăzeci și trei de ani. Aceștia sunt conștienți de faptul că ceea ce simt nu este dragoste la prima vedere, ci doar sunt atrași fizic unul de celălalt. Când dorințele lor ies la iveală, Tate și Miles găsesc o soluție pentru o relație fără alte implicații. Singurele condiții pe care Miles i le impune fetei sunt: nu pune întrebări despre trecut, nu te aștepta la un viitor împreună.

Deși ei cred că se pot descurca, atunci când în relația lor apar sentimente, totul se schimbă.

Cartea este atât de sensibilă încât iți va răpi câteva lacrimi, atât de fericire cât și de tristețe. ”Momentele frumoase, ca acesta, sunt cele care compensează fața urâtă a iubirii.”- Miles Archer

sursa

sursa

Cele mai citite

To Top