Diverse

Tuncay Öztürc s-a folosit de imaginea Andreei Marin pentru a se promova

Deși încă nu a divorțat, Andreea Marin are probleme din cauza lui Tuncay. Aceasta susține că a primit nenumărate reproșuri din cauza serviciilor oferite de fizioterapeutul turc, motiv pentru care a vrut să clarifice situația postând pe pagina sa de Facebook un mesaj.

Tuncay Ozturk își promovează serviciile pe o pagină de facebook unde apare și imaginea Andreei Marin.

„În urma unor mesaje primite în ultima perioada din partea unor persoane care îmi reproşau calitatea unor servicii ce NU fac parte din munca mea, am decis să clarific aspecte care pot duce la confuzie şi, ca urmare, la efecte negative nedorite. Dacă ar fi fost vorba de un singur pacient nemulţumit, nu aş fi simţit nevoia acestor clarificări, dar cum am primit repetate mesaje cu reproşuri nemeritate, sunt nevoită să reacţionez astfel, chiar dacă nu mi-aş fi dorit acest lucru.  Pe scurt, mesajele primite, verbal sau în scris, atât de către mine, cât şi indirect prin membri ai echipei mele, menţionau nemulţumiri ale expeditorilor în privinţa serviciilor furnizate către ei, în urma intermedierii făcute de către firma deţinută de cel care este încă soţul meu. Reproşurile directe către mine, precum şi cererea de rezolvare a fiecărei situaţii în parte, erau motivate de către pacienţi de faptul că au avut încredere să apeleze la această firmă, fiind convinşi de implicarea mea directă şi sub toate aspectele în activitatea acesteia. Cu răbdare, am încercat să ajutăm fiecare caz în parte pentru aplanarea şi clarificarea situaţiilor survenite, din omenie, dar am realizat că nu este normal să îmi asum responsabilităţi ce nu-mi aparţin, nici nu sunt în măsură să investighez aceste cazuri medicale, căci despre asta e vorba, pentru a vedea cine are dreptate sau nu. Nu este meseria sau aria mea de expertiză. Cel mult am putut pune în legătură, direct, „actorii” implicaţi în fiecare situaţie. Nu-mi doresc, însă, ca echipa mea sau eu să fim puşi pe viitor în faţă unor experienţe similare, de asemenea credibilitatea noastră este construită printr-o muncă susţinută de peste 20 de ani în care nu am dezamăgit. Nu ne dorim ca anumite confuzii să pună o umbră de îndoială nemeritată asupra reputaţiei mele şi a echipei mele”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Andreea Marin susține că Tuncay s-a folosit de imaginea ei pentru a-și promova serviciile și în ciuda neînțelegerilor dintre cei doi, acesta nu a eliminat materialele care făceau referire la vedetă. Pentru a-și apăra reputația, Andreea Marin a vrut să clarifice public întreaga situație. Pentru că Tuncay a ignorat demersurile legale în care i s-a cerut să elimine imaginea “zanei”, Andreea Marin a fost nevoită să apeleze la un executor judecătoresc. 

Autor: Mădălina Bălăceanu

Foto

Cele mai citite

To Top