Diverse

Ce trupe și-au anulat concertele în urma atentatelor de la Paris

Seria de șase atacuri de vineri, în care au murit 129 de oameni și alte peste 200 de persoane au fost rănite, cele mai multe victime fiind din rândul publicului concertului Eagles of Death Metal, a determinat formații mari să-și anuleze spectacolele.

Trupa americană Eagles of Death Metal a anunțat anularea concertelor următoare în Germania, după ce vineri 13 noiembrie a avut loc un atentat în timpul concertului pe care îl susțineau la Paris, sala Bataclan.

Concertele programate la Koln pe 17 noiembrie, München pe 19 noiembrie și Bremen pe 22 noiembrie sunt anulate și nu vor fi reprogramate, a declarat organizatorul german al acestor spectacole Marek Lieberberg.

Unii membri ai echipajului trupei Eagles of Death Metal sunt încă dați dispăruți. “Există teama că ar putea fi, din păcate, victime ale acestor atacuri josnice”, a declarat de asemenea Lieberberg.

Eagles of Death Metal

Trupa irlandeză U2 a anunțat că va amâna pe termen nedefinit concertul pe care trebuia să-l susțină sâmbătă la Paris.

Într-un comunicat de presă au menționat că evenimentul din capitala Franţei va avea loc “într-un moment adecvat”. de asemenea și-au aătat compasiunea față de fanii lor francezi.

U2

Formația britanică Motorhead trebuia să susțină duminică 15 noiembrie un concert la Paris. Trupa și-a anunțat intenția de a reprograma concertul pentru luna ianuarie.Motorhead

Formația americană Foo Fighters a anunţat că a anulat toate concertele din turneul european pe care urma să le susţină în Italia, Spania şi Franţa.

Trupa urma să concerteze la Torino pe 14 noiembrie, la Paris pe 16 noiembrie , la Lyon pe 17 noiembrie și la Barcelona pe 19 noiembrie.

Foo Fighters

Trupa americană Deftones urma să concerteze sâmbătă în sala Bataclan din Paris.

Trupa a transmis un mesaj de mulțumire fanilor pe pagina de Facebook și au anunțat că sunt în siguranță.

Deftones

Numărul concertelor anulate în urma atentatelor din Paris este în creștere.

Cele mai citite

To Top