Gaming

Trine 3: Artifacts of Power a fost anunțat

trine_3_the_artifacts_of_power_02_03_2015Compania Frozenbyte a anunțat noul titlu din franciza Trine pentru PC. Jocul va fi lansat la sfârșitul anului.

Pontius_and_Zoya_combatDescrierea oficială a jocului este una scurtă și la obiect: “Cei Trei Eroi pornesc într-o nouă aventură printr-o lume a basmului plină de minuni, puzzle-uri, inamici periculoși și magii stranii.”

1485053-trine-3-the-artifacts-of-power_jpg_1280x720_crop_upscale_q85

În Trine jucătorul poate controla trei eroi simultan. Chiar dacă în modul singleplayer se poate controla un singur erou, schimbare între ei se face instantaneu. Clasa Knight se poate lupta cu inamicii, Wizard-ul poate chema obiecte folosind magia iar Thief-ul se poate folosi de o sfoară pentru a se ancora de mediul înconjurător. În modul cooperativ 3 jucători pot juca în același timp, fiecare controlând unul dintre eroi.

ShipwreckElementul care deosebește al treilea joc față de precedentele iterații este faptul că jocul va avea secțiuni în care jocul se va tranforma dintr-unul 2D în unul 3D. În trailer-ul de mai jos se poate vedea clar schimbarea de gameplay pe care o oferă această alterare a dimensiunii.

Cele mai citite

To Top