Sport

Unii vorbesc, alții pun în aplicare

De Dragoș Răduță

Zvonurile despre plecarea lui Dominic Solanke la Crystal Palace în această perioadă de transferuri au fost numeroase și toate tabloidele arătau transferul deja perfectat, dar se pare că Eddie Howe a intrat în ultima clipă pe frecvența celor de la Liverpool, reușind astfel să îl fure pe tânărul englez celor de la Palace.

Transferul lui Solanke de la Liverpool la Bournemouth a fost realizat astăzi contra sumei de 19 milioane de €. Solanke a fost adus la Liverpool pentru 3 milioane de € în anul 2017. La Liverpool acesta a jucat 27 de meciuri reușind să înscrie o singură dată.

,,I-am părăsit pe cei de la Liverpool pentru că vreau să joc. Am avut foarte multe oferte, dar aceasta mi s-a părut cea mai bună pentru mine. Sunt foarte recunoscător și foarte fericit că sunt aici. Abia aștept să încep munca alături de această echipă minunată și de acest antrenor bun.”

După realizarea transferului, Eddie Howe a declarat pentru cei de la Sky Sports: ,,Dominic este un jucător foarte tehnic, atletic, iar profilul lui ca jucător ne va oferi ceva diferit în linia de atac. S-a descurcat foarte bine pentru naționala Angliei la diferite grupe de vârstă și are un potențial destul de mare.”

Dar asta nu e tot, după perfectarea transferului lui Solanke, ”Cireșele” au anunțat și a doua lovitură pe care au dat-o astăzi pe piața transferurilor prin aducerea sub formă de împrumut până la sfârșitul sezonului a lui Nathaniel Clyne, tot de la Liverpool.

Sursă foto: twitter.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top