Seriale

Titans – Noul serial al celor de la DC

 

Dacă vă întrebați ce seriale să mai urmăriți zilele acestea, am să vă vin în ajutor și vă fac o recomandare, dar mai întâi de toate trebuie să vă fac o mărturisire, nu sunt o mare fană a celor de la DC Comics. Totuși, serialul despre care urmează să vă vorbesc este destul de neașteptat, așa că eu zic că ar trebui să îi dați o șansă pentru că promite, mult.

Vă mai amintiți probabil de seria Tinerii Titani sau Teen Titans ( cu cei 5 super eroi: Robin, StarFire, BeastBoy, Raven și Cyborg care duceau veșnica luptă dintre bine și rău) sau Teen Titans Go! în care eroii noștri fac parte dintr-o comedie absurdă.

Totuși, serialul Titans prezentat de cei de la DC, are doar o mică legătură cu seriile menționate mai sus pentru că tot ceea ce se întâmplă în acestă nouă serie este dus la un cu totul alt nivel. Totul este mult mai accentuat și mai întunecat, uneori de-a dreptul șocant. Mai mult ca sigur acesta nu este doar un alt spinoff.

Titans are în mod categoric o abordare mai matură. De la povestea pe care o prezintă, până la felul în care sunt structurate personajele, totul arată mult mai bine.

Rachel (Raven) este piesa care pornește tăvălugul. Natura sa demonică, dar și secretul pe care îl poartă o fac să imprime starea de groază în serial.

Noua serie nu este tocmai ,,credincioasă” materialului sursă, și nici personajele nu mai sunt tocmai la fel, suferind câteva modificări, însă fanii vor recunoaște povestea.

Brenton Thwaites joacă rolul lui Dick Grayson, care în timpul zilei este un polițist din Detroit, în timp ce noaptea devine Robin, un erou care lupta împotriva crimei. Dar nu este acel erou pentru care binele primează, nici pe departe. Este mai degrabă un om nevoit să facă pe eroul, în timp ce duce o luptă cu proprii demoni ce îl controlează și uneori îl subjugă, făcându-l să devină nemilos. Iar faptul că a crescut în preajma lui Batman, are o influență importantă asupra lui Robin, care încearcă din răsputeri să scape de fosta lui viață. Acum rămâne de văzut în ce manieră o să îi reușească acest lucru.

În primul episod al seriei, Dick ajunge să o cunoască pe Rachel Roth (Teagan Croft), pentru care simte o empatie puternică. Fără să existe o explicație, Rachel, care are un trecut misterios, pare să aibă o legătură destul de puternică atât cu Robin cât și cu Kory Anders (Anna Diop), care din motive necunoscute suferă de amnezie, și care a urmărit-o pe Rachel, chiar dacă nu își poate aminti sau explica complet de unde a pornit interesul ei pentru fată. Cu toate acestea, acest trio ciudat pare a avea o legătură mult mai puternică, care la început nu poate fi explicată pe deplin. Totuși, cred că odată cu trecerea timpului răspunsurile vor apărea în cele din urmă, aducând clarificările necesare.

În orice caz, Titans trebuie să se numere printre serialele asupra cărora să vă îndreptați atenția iarna aceasta.

Sursă foto 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top