Magazin

“The Rat Pack”- ediţia limitată a Hollywood-ului anilor ’60!

O nouă carte din lumea Hollywood-ului, “The Rat Pack”  a fost recent publicată de către Reel Art Press. Întorcându-ne în anii 60, găsim ilustrate poze recent developate, cu artiști de un calibru internațional.

2EC8498E00000578-3332980-Frank_Sinatra_and_Marilyn_Monroe_centr_cuddle_up_while_having_dr-a-78_1448425564085

Pentru prima dată în istorie a fost publicat un album de lux din lumea Hollywood-ului, ilustrând fotografii de mult pierdute în istorie. Printre personalitățile prezentate se numără Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr, Joey Bishop, Lawford, Marilyn Monroe, James Dean Muhammad Ali şi John F. Kennedy.

The Rat Pack

Un grup de fotografi, pe nume Sid Avery şi Bob Willoughby, au imortalizat momente unice din viața fastuoasă ale vedetelor Hollywood-ului, prezentând elemente ale vieții de noapte, ale clipelor amoroase ce au marcat cultura mondenă Americană a secolului trecut.The Rat Pack

“The Rat Pack” este un album de lux ce îl are în centrul atenției pe cântărețul și actorul Frank Sinatra în compania lui Dean Martin, Sammy Davis, dar și în prezența altor personalități ce s-au făcute remarcate prin talentul și prestanța lor.

The Rat Pack

“The Rat Pack” a fost distribuită pe piaţă în ediţie limitată, respectiv 2250 de exemplare. Cartea a fost împărţită în 3 ediţii: “The Master Edition” (£400), “The Deluxe Edition” (£1,000), “The Heritage Edition” (£2,500-£5,000, prețul variază în funcție de fotograf).

 

Cele mai citite

To Top