Timp liber

Tequila: „Nu voi uita să fiu om!”

tequila

La 18 ani, Bianca Adam, cunoscută sub pseudonimul „Tequila”, este un fenomen în ceea ce înseamnă Vlogging.

A început la 14 ani pentru că simţea cum „îi explodează mintea de idei”. tequila

A ales acest pseudonim pentru că prezintă interes în faţa publicului, nicidecum datorită consumului acestei băuturi alcoolice.

Bianca susţine că vlogging-ul a format-o ca persoană: ”M-am format ca persoană. Sincer nu ştiam cine sunt până să evoluez în acest fel. M-am definit şi am câştigat încrederea multor oameni.”

Aceasta îşi dorea să ajungă în punctul în care a ajuns, a sperat şi spune că „dacă tu îţi imaginezi cu tărie cum vrei să fie viitorul, aşa o să fie.”

Nu poate spune cine a încercat să se apropie de ea pentru a o cunoaşte pe Bianca sau pe Tequila. Uneori se simte în pielea Hannei Montana.

Adolescenta spune că are o relaţie de 4 luni, o relaţie „complicată”: ”Am 18 ani, e perioada dramelor şi am fost avertizată, haha.”
tequila

Apariţia la ZuTv a făcut-o să plângă de fericire. A plâns când a apărut la TV, dar şi când publicul ei s-a bucurat pentru ea.

În următorii 10 ani se vede a regiza tot ce se poate, cu mult mai multe realizări. Va ajuta în acelaşi timp cât de mult poate şi ori de câte ori va avea ocazia: „nu voi uita să fiu om!”

tequila

Bianca Adam

Bianca Adam a dat un sfat tuturor celor care vor să pornească pe acest drum:

„Dragi oameni cu gânduri măreţe! Sfatul meu este un avertisment! Camera video, software-ul de editare video şi notepad-ul în care o să scrieţi scenariile nu sunt doar 3 lucruri care vă ajută, la un loc toate 3 sunt artă, şi dacă vedeţi asta ca pe o artă o să vină şi succesul. Baftă!”

Vă mulțumim pentru că o susțineți pe Tequila și pentru că ați citit acest mini-interviu!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top