Featured

Cultură de cannabis într-un bloc din sectorul 2 al Capitalei

Un tânăr de 27 de ani din Ploieşti deţinea o cultură de cannabis în apartamentul său din Capitală. Ceea ce l-a dat de gol pe tânăr a fost consumul exagerat de curent electric. Cannabisul are nevoie de sisteme de irigare, iluminare şi climatizare diferite, aşa că Sebastian Niculae, cel care cultiva planta interzisă, ajunsese să înregistreze și de 130 de ori mai mult consum de energie electrică față de media vecinilor.

Potrivit ştirilor Pro TV, vecinii s-au plâns că din apartamentul cultivatorului de droguri se simte miros de cannabis, iar consumul de curent este exagerat. O persoană reuşeşte să consume în medie 50 de kWh cu electrocasnicele şi sistemele de iluminare obişnuite, pe când tânărul cu pricina ajungea la un consum de 6.500 de kWh. Acesta a fost suspectat şi din cauza faptului că el nu locuia în apartament şi venea doar două sau trei zile pe săptămână.

Când au descins la locuinţa tânărului, procurorii DIICOT au găsit o cultură de 16 plante de cannabis şi aproape 30 kilograme din acest drog. Anchetatorii spun că mirosul nu ar avea cum să fie simţit de vecini pentru că baiatul și-a luat măsuri de precauție. El a etanşat uşa şi a cumpărat sisteme pentru neutralizarea mirosului.

Tânărul a fost reţinut şi va fi trimis în Instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Sursa foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2016 Hyperflash.ro

To Top