Sport

Steaua s-a calificat cu emoții în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Miercuri seara pe cel mai mare stadion al țării, campioana României a disputat manșa retur a turului doi preliminar al Champions League.

stire pozaaaaaaaaaaaaaaa

Deși săptămâna trecută învinseseră cu 2-0 în depasarea din Slovacia iar calificarea părea mai mult ca asigurată, echipa antrenată de Mirel Rădoi a avut emoții mari.

În minutul 13 al jocului, Wesley a deschis scorul pentru Trencin, moment în care apărarea Stelei părea mai mult sufocată de la prea multele grade cu plus.

Peste doar șapte minute, slovacii au scris din nou, prin Bero de data aceasta, la o fază în care Papp a uitat care este rolul său pe teren.

La pauză, Rădoi pare că i-a trezit la realitate, iar trupa din Ghencea a reușit să revină în joc prin Muniru și Tade, noile achiziții din această vară. Primul a marcat din afara careului un șut de la 25 de metri, în timp ce francezul a transformat un penalty.

În minutul 86, deși jucau în 10 oameni după eliminarea lui Rundic, Trencin a trecut în avantaj prin golul marcat de Wesley.

Cu un minut înainte de finalul jocului, Steaua a scăpat cu mare noroc, Trencin având două ocazii imense, însă Cojocaru a salvat de ambele dăți.

Campioana României s-a calificat cu emoții în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, deși a pierdut cu 3-2, grație scorului de 4-3 la general.

Săptămâna viitoare, aceasta îi va întâlni pe sârbii de la Partizan Belgrad, pe Arena Națională, într-un meci fără spectatori cauzat de suspendarea celor de la UEFA. Returul se va juca la Belgrad pe 4/5 august.

„Până la urmă s-a terminat bine. Mi-era teamă că jucătorii vor intra deconectați. L-am simțit și pe Rădoi emoționat. Avem de învățat. Băieții merită felicitări însă.

La pauză am plecat. Era prea mult, nu am mai putut să stau. Nu aveam nici medicamentele necesare pentru a ma linisti. Am un prieten caruia i-am spus sa ma sune numai cand e bine. Am ajuns acasă, dar nu m-am uitat la televizor. Am deschis televizorul doar in ultima secunda, ca mi-am pus pe telefon cronometrul sa imi arate cand se termina.

Când ai 2-0 în subconștientul tău te simți calificat. S-a văzut și la Cojocaru în primele minute, echipa a fost deconectată. Dacă vom face la fel și cu Partizan, o să ne coste”, a declarat la Dolce Sport președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam.

Foto: stiridesport.ro, hotnews.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top