Texte și Protexte

Star Wars The Force Awakens: Scenarii posibile

Sunt mai puțin de două săptămâni până la apariția noului episod din consacrata serie Star Wars.

Star Wars: The Force Awakens este una dintre cele mai așteptate lansări ale anului. De la campania de marketing din care au luat naștere o multitudine de produse dedicate fanilor: banalele măști ale Storm Trooper-ilor sau șamponul cu fața lui Harrison Ford,nu poți să faci mătreață în timpul unui război intergalactic.

star-wars-7-poster-international-600x450

Povestea din The Force Awakens are loc la 35 de ani după evenimentele din filmul precedent. Han Solo, Chewbacca, Luke Skywalker și Leia revin, deși nu știm exact ce roluri vor avea. Datorită producătorilor care au fost foarte succinți cu privire la detaliile legate de ce se va întâmpla in noul film fanii au venit cu propriile lor teorii. După o analiză mai amanunțită a rețelelor de socializare și a forumurilor dedicate filmului poți să-ți faci o idee despre ce putem vedea pe 18 decembrie. Mai jos avem o lista cu scenariile posibile care circulă pe internet. Atenție, este posibil ca aceste teorii să fie adevărate. Așa că SPOILER WARNING.

  1. Luke Skywalker a trecut de partea intunecată.

Cel mai cunoscut zvon de pe internet. Cavalerul favorit Jedi sau mai bine spus lipsa acestuia din trailer (toate) a dus la nenumărate speculații cu privire la soarta lui. Majoritatea este de parere că Skywalker a schimbat tabăra și că el ar fi de fapt în spatele maștii lui Kylo Ren. Orice e posibil deoarece studioul a comunicat public că un alt actor va lua locul succesorului lui Darth Vader.

  1. Un alt personaj principal dispare.

În afară de armata de soldați Trooperi ce va dispărea ca prin farmec în prima jumătate de oră a filmului se mai zvonește că ne vom lua la revedere un alt personaj important din universul Star Wars. Han Solo ar fi cel vizat pentru că este prea în vârstă și “i-a sunat ceasul”. Noua generație de mercenari (plus un animal păros) sunt asteptați să se lupte contra Imperiului.

star-wars-7

3.Chewbacca

 Una din teoriile mai puțin vehiculate, este aceea că inevitabil după 35 de ani acesta a învățat limba oamenilor. Era de așteptat să se întâmple și asta după tot acest timp petrecut în compania oamenilor.

  1. Darth Vader nu a dispărut.

Aceasta teorie a apărut datorită obsesiei Imperiului pentru clone. De ce nu s-ar fi întâmplat asta și cu Vader? În trailer vedem masca lui pe jumătate distrusă deși asta poate fi doar un artificiu. Cu siguranță iși poate face o mască nouă cu resursele aferente. Nimeni nu poartă aceeași mască o viață intreagă.

  1. Imperiul va invinge.

O regulă nescrisă ce se va aplica mereu: Binele învinge întotdeauna! Nu poți să dezamăgești oamenii și să-i faci să creadă că și-au pierdut timpul și banii. Toți vor să vadă un clasic unde cei răi sunt măcelăriți de cei buni. În cazul nostru ne așteptăm exact invers. Dacă în episodul care va apărea pe 18 decembrie va câștiga Kylo Ren garantat ne așteptăm la o continuare unde Rezistența își va lua revanșa.

zdvv0b2aja8qhtnrcwif

  1. Rey il va trada pe Finn.

Regizorul J.J. Abrams va introduce trădarea maximă care a funcționat atât de bine în alte cazuri. (Vezi saga Game of Thrones) Există și varianta unde Finn va fi trădat de Rey și ea va trece de partea Imperiului. Apoi se va culca cu el, pentru ca așa se merge în politica SF.

  1. Posibil sa fie un dezastru ?!

Amuzant nu sună și este doar incredibil de trist. După o lungă așteptare a filmului să se dovedească a fi un complet dezastru. Reciclarea unei povești nu merge niciodată, dar hai sa fim optimiști.

 

Cele mai citite

To Top