Timp liber

„Sporturi” românești – Talent sau antrenament

                       „Sporturi” olimpice românești

Jocurile Olimpice reprezintă un eveniment sportiv care se desfăşoară o dată la patru ani.Pe lista jocurilor olimpice se numără foarte multe sporturi, însă sunt câteva sporturi, la care românii au un talent înnăscut,care nu vor fi niciodată aprobate.

Românii sunt talentați și foarte sportivi.Excelează în a depune efort fizic și sunt capabili de orice,chiar dacă nu realizează acest lucru.

 Acestea sunt câteva „sporturi” românești:

Locul 5: Țipat Sincron

Românii sunt experți la ţipat, aceștia țipă cu sau fără motiv și indiferent unde se află.O parte a populației crede că în viitor țipătul poate devenii o formă de salut, lucru care deja se practică. Nimic nu se compară cu o zi în care să stai înghesuit în autobuz iar din difuzoare să se audă:”Apa și săpunul, inamicul numărul 1 ! ; Motto-ul RATB, circulați cu încredere !”.

Pe lângă asta o armată de moși și babe care urlă disperați după locuri libere și se plâng că tinerii din ziua de azi nu mai știu ce este respectul, chiar dacă ești singura persoană tânără din autovehicul.O zi perfectă.

 Locul 4: Halbere și Sticlism

După cum toată lumea știe berea nu lipsește din alimentația românilor. Împreună cu o
porție de mici acoperiți bine cu muștar și multă pâine, berea capătă un statut mai important decât apa. După toate acestea urmează cunoscutul concurs de râgâială-ștafetă unde echipele își vor arăta talentul.

Însă berea mai are o putere ascunsă, o putere pe care consumatorul o poate stăpânii doar după o anumită cantitate. Această capacitate se numește „puterea de transformare în frumosul imaginar”. Sigur s-a întâmplat să spună un bărbat:”E cam urâtă tipa, dar nu e problemă,o reglez din bere !”.

 Locul 3: 10.000Kg Sămânță"Sporturi", olimpice, romanii,

Oamenii de știință încă nu au descoperit adevărata forță a semințelor și nici tăria influenței asupra oamenilor. Anual 150.000 de români sunt diagnosticați cu SĂMÂNȚĂ,
aceștia devenind dependenți. Nu există eveniment fără semințe: nunți, botezuri, înmormântări sau meciuri de fotbal.

Simptomele apar adesea în primele săptămâni și se manifestă prin: limbă uscată, scuipat în mod repetat și tentativa de a sparge între dinți orice lucru de dimensiuni mici.O parte din bolnavi urmează un tratament cu apa plată pentru hidratare, restul încă amanetează ce pot pentru a procura semințe.

 Locul 2: Rugby de Stație

Rugby de Stație este un joc de echipă care necesită coordonare, forță și voință. Meciul începe în momentul în care autobuzul oprește în stație iar șoferul,în cazul acesta fiind arbitru, deschide ușile. Cele 2 echipe se luptă pentru dominația totală.

Echipa din stație, numită și echipa „This is sparta !”, trebuie să se împingă cu toată puterea în adversari pentru a nu-i lăsa să coboare. Această echipă are un sigur scop: să urce în autobuz chiar dacă nu mai sunt locuri libere deoarece nu a reușit nimeni să coboare.

Echipa din autobuz, numită „SoftSacoșa”, trebuie să nimerească cu pungile, gențile și ce mai au la îndemână capetele inamicilor și să își facă loc printre aceștia pentru a putea să coboare.

 Locul 1: Învârte Roata! Bate-ți nevasta!

Acesta este un sport național de familie. Regulile sunt simple. Soțul pleacă la cârciumă unde bea până vede că are 10 degete la o mână apoi pleacă acasă unde, nevasta îl așteaptă cu Roata-Norocului.

Bărbatul trebuie să învârtă de roată iar săgeata o să indice echipamentul de joc. Cele mai des întâlnite instrumente sunt: toporul, furca, ciocanul, scândura de lemn și obișnuitul pumn.

După alegerea unstensilei soția se pune în poziție și așteaptă prima lovitură care va fi acompaniată de octave. Cine cedează primul este învins iar pentru câștigător premiul diferă.

Dacă soțul câștigă, premiul este un somn bun după o noapte de dragoste, iar soția primește o noapte de război; dacă soția câștigă, aceasta duce o viață liniștită, iar soțul este recompensat cu o bătaie la secție.

Acestea sunt cele mai întâlnite „Sporturi” românești.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top