Recomandăm

Special Ladies Night – Daruri pentru femeile din viața noastră

În seara de dinainte de 8 Martie, Doamnele şi Domnişoarele care vor petrece seara în noua locaţie Vinexpert vor primi o suită de daruri …nu doar de la partenerii lor (aşteptaţi în egală măsură la eveniment!), ci şi din partea THE WINE BISTRO:

-1 pahar de spumant Le Dolci Colline Rose (medalie de aur la IWCB 2014);
-1 floare de la Segaflores.ro;
-1 prăjitură din partea Cofetăriei Mona Lisa – Cofetariamonalisa.ro.

…şi, nu în ultimul rând, un show live susținut de MIHNEA NICULESCU (”Românii au talent”), care a stabilit un repertoriu muzical inedit, dedicat femeilor!

Se poate servi meniul Casei a la carte, care va fi completat de câteva preparate noi, pregătite special pentru această seară şi asociate cu vinuri de gală:

– Cocktail de creveţi în cremă roz de şampanie parteneriat cu Le Dolci Colline Rose;
– Salată Primavera – apio, baby spinach, lăptuci, tofu şi germeni de ridichi – cu sos de rodii însoţit de un pahar de Tamari Reserva Torrontes;
– Cocquelet de Bretagne – cocoşel crescut natural – în sos de vin, cu piureu de mazăre cu nucşoară şi muguri de pin impulsionat de un pahar de Edmond de Rothschild Chateau de Malengin.

Se poate opta pentru acest întreg pachet de wine and food pairing conceput de Vinexpert şi Bucătărescu la preţul de 120 lei.

Ca de obicei, în seara evenimentului, clienţii Vinexpert beneficiază de 20% reducere la vinurile degustate, paharele, carafele și decantoarele Riedel folosite.

Numarul de locuri este limitat.

Cele mai citite

To Top