Filme

Producția „SHELLEY”, cu Cosmina Stratan în rolul principal, va avea premiera mondială în cadrul secțiunii PANORAMA a Festivalului Internațional de Film de la Berlin

Drama psihologică-horror SHELLEY reprezintă debutul în lungmetraj al regizorului Ali Abbasi, și va avea premiera mondială în programul Panorama al Festivalului de Film de la Berlin (11 – 21 februarie 2016).

În rolurile principale sunt actrițele Cosmina Stratan (După dealuri, Rămâi cu mine) și Ellen Dorrit Petersen (Blind).

Shelley_450

Sinopsis

Louise și Kasper formează un cuplu și trăiesc într-un sat izolat, într-o pădure, departe de viața modernă, tehnologie și electricitate. Cel mai mare vis al lui Louise (Ellen Dorrit Petersen) este să devină mamă, dar din păcate nu poate avea copii. În cele din urmă decide să-i propună Elenei (Cosmina Stratan), menajera lor româncă, să fie mama surogat în schimbul unei considerabile sume de bani. Elena acceptă, dar noua viață pe care o va aduce pe lume se dezvoltă prea repede, afectându-i pe toți cei din jur cu o forță diabolică. În jurul nașterii inevitabile, paranoia și oroarea capătă dimensiuni uriașe.

SHELLEY este susținut de New Danish Screen, co-produs cu Film I Skåne/Solid Entertainment în asociere cu B Media Global – Backup Films.

Agentul internațional al filmului este Indie Sales, iar distribuția filmului în Scandinavia este asigurată de Scanbox Entertainment.

Din distribuția filmului mai fac parte actorii Bjorn Andresen (Death in Venice) şi Peter Christoffersen (The Absent One, distribuit în 2015 în România de Independența Film).

Selecţia Panorama include 51 de filme din 33 de ţări, dintre care amintim Algeria, Africa de Sud, Brazilia, Coreea, Chile, Danemarca sau China.

Cosmina Stratan a primit în 2012 Premiul pentru cea mai bună interpretare feminină la Cannes pentru rolul din După dealuri (R: Cristian Mungiu), iar în 2014 a fost una dintre cele 10 tinere talente, actori europeni selectați în programul internațional Shooting Stars al festivalului International de film de la Berlin.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top