Sport

Sfert de finală pentru Simona Halep

halepMiercuri dimineață, Simona Halep s-a calificat în sferturi la Indian Wells după victoria în fața Karolinei Pliskova, numărul 14 mondial.

Meciul care a durat o oră și 17 minute s-a terminat cu succes pentru românca noastră, care a bătut-o pe jucătoarea cehă cu scorul de 6-4, 6-4.

„Știam că e o jucătoare grozavă, așa că am făcut totul pentru a câștiga astăzi. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere. A fost mult mai ușor cu voi acolo”, a fost declația Simonei după meci.

În sferturile de finală, Halep o va întâlni pe Carla Navarro. Aceasta a trecut de Heather Watson, numărul 43 WTA, cu scorul de 7-6, 3-6, 6-1. Pe langa miza partidei, există și o record personal pentru Simona. Cele două jucătoare s-au întâlnit până în acest moment de opt ori, iar scorul este egal, 4-4. Așadar, Halep are încă un motiv de a-și apăra invincibilitatea.

Ultima întâlnire dintre cele două a fost în 2013 la New Haven, unde românca s-a impus.

Dacă Halep va reuși să castige, își va apara punctele câștigate anul trecut, unde a ajuns până în semifinale.

Foto: fanatik.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top