SpotOnAd

Sfaturi practice pentru o nuntă perfectă

Nunta este fără nicio îndoială cel mai important eveniment din viaţa fiecăruia dintre noi. Cu toţii ne dorim ca toate lucrurile care constituie acest mare eveniment să fie perfecte. Pentru a le obţine trebuie să ţineţi cont de câteva sfaturi practice şi utile în acest sens.

safe_image

Iată care sunt acestea:

În primul rând este foarte important ca înainte de a începe organizarea nunţii să vă gândiţi foarte bine la numărul de persoane care vor fi invitate sau la stilul nunţii. Este un trend ca nunta să aibă o anumită tematică, indiferent dacă acesta este clasică, rustică, elegantă, neconvenţională, de epocă etc.  Se începe prin a nota numele persoanelor invitate şi prezente, dând şi părinţilor posibilitatea de a completa întreaga listă. Apoi, va trebui să vă decideţi care sunt persoanele cărora le veţi trimite invitaţiile pentru nuntă şi astfel să va decideţi şi asupra unui local pe placul vostru, al mirilor.

Alegerea naşilor este foarte importantă. Nu trebuie să uitaţi că aceştia vor fi numiţi “părinţi spirituali”, fapt ce necesită o atenţie deosebită. Va trebui să alegeţi persoane apropiate, prieteni care să vă susţină si să vă sprijine atunci când aveţi nevoie.658x0_nunta

Un al doilea pas de care trebuie ca mirii să ţină cont este alegerea muzicii şi a fotografului. Aceste  personaje sunt extrem de importante, deoarece pot transforma marele eveniment al vieţii voastre în cea mai frumoasă amintire a voastră şi a invitaţilor voştri. Muzica este foarte importantă şi decisivă în distrarea invitaţilor, în timp ce fotograful va fi martorul fericirii voastre care va surprinde toate momentele unice de la nuntă, botez sau cununie. Recomand un fotograf pentru botez Bucureşti cât mai bun şi care deţine aparatură de ultimă generaţie. Ideal ar fi ca fotografiile să fie făcute la sfârşitul cununiei religioase, într-un parc apropiat sau într-un cadru cât mai frumos. Nu faceţi foarte multe fotografii în faţa bisericii, ci limitaţi-vă la o poză de grup şi una cu persoanele cele mai apropiate vouă.

17413

Mireasa va trebui să îşi facă o programare la salonul de înfrumuseţare pentru a-şi face manichiura, pedichiura, makeup-ul şi hairstyling-ul. Aceste lucruri sunt foarte importante, iar pentru a găsi ceea ce vă doriţi, aveţi nevoie de o programare făcută din timp.

Pentru că nu veţi avea suficient de mult timp la dispoziţie va trebui să delegaţi din sarcinile voastre. Mai exact, veţi avea de făcut foarte multe lucruri, iar cu ajutorul părinţilor şi a naşilor veţi reuşi să le faceţi pe toate, transformând evenimentul într-unul perfect.

2195_traditii_de_nunta_10

Gazdele evenimentului vor fi mirele şi mireasa,adică voi, aşa că va trebui să întâmpinaţi toţi invitaţii într-o manieră caldă şi primitoare. Este recomandat să cunoaşteţi toţi invitaţii, aşa că părinţii mirelui şi a miresei trebuie să fie prezenţi pentru a conduce atent invitaţii la mesele lor.

Totul trebuie să decurgă cât se poate de natural. Astfel, mirii trebuie să fie relaxaţi, să se distreze şi să aibă grijă ca toţi invitaţii să se simtă cât se poate de bine atunci când iau parte la cel mai important eveniment al vieţii voastre.

Cele mai citite

To Top