IT News

Samsung Galaxy S6 Edge va beneficia de o nouă ediție

Samsung și Marvel pregătesc o ediție nouă a smartphone-ului Samsung Galaxy S6 Edge. Această ediție este dedicată fanilor seriei de filme Avengers și va avea un design inspirat din Iron Man.

Compania va lansa o ediție cu tematica Iron Man pentru Edge Galaxy S6, știre confirmată vineri de către companie.

Postarea de pe Twitter din cursul dimineții de vineri, a dezvăluit foarte puține lucruri despre noua ediție, ”în curând” și va fi disponibil numai în anumite regiuni.

Un executiv de la Samsung a declarat anterior că telefoanele cu brandul Iron Man vor fi de culoare roșie și se vor lansa la sfârșitul lunii mai sau începutul lunii iunie, potrivit unui raport publicat în Korea Times.

Într-o declarație pentru Mashable, un purtător de cuvânt al Samsung a confirmat că smartphone-ul va fi disponibil ca un dispozitiv în ediție limitată pe anumite piețe, adăugând faptul că Samsung va oferi mai multe detalii în săptămânile următoare.

[quote_box_center]Samsung plans to launch the Galaxy S 6 edge Iron Man Limited Edition in selective markets. Detailed availability in markets, release date and retail partners will be disclosed in coming weeks. We always strive to quickly respond to ongoing consumer demand in regard to our products.[/quote_box_center]

Samsung Galaxy S6 Edge

Cele mai citite

To Top