Sport

S-a încheiat prima etapă din retur

liga 1Prima etapă din returul campionatului 2014-2015 a fost una plină de surprize, iar unele echipe au reușit să iasă mai mult în evidență.

Primele echipe care au spart gheața au fost Viitorul Constanța și CSMS Iași, care și-au dat întâlnire pe stadionul din Chiajna. Viitorul a pierdut la scor de neprezentare, aflându-se pe locul 8, în timp ce Iașiul se afla pe loc de retrogradare.

Petrolul a câștigat primul meci de când a intrat în insolvență în fața echipei de pe Tâmpa cu scorul de 1-0, rezultat care l-a ajutat pe Mircea Rednic să debuteze cu dreptul pe banca “lupilor”. Petrolul s-a clasat pe locul 2, iar Brașovul pe locul 10.

Gaz Metan a împărțit punctele cu deținătoarea locului 7, FC Botoșani, remizând cu scorul de 1-1.

Al doilea meci de sâmbătă le-a pus față în față pe Dinamo și Oțelul Galați. Echipa din Ștefan Cel Mare a câștigat cu 1-0 prin golul marcat de Marius Niculae și a urcat pe locul 6, în timp ce Oțelul se situează pe penultimul loc.

Un meci pe cât se poate de palpitant a fost cel dintre Astra Giurgiu și Concordia Chiajna. Cu patru goluri marcate, Fatai și Wellington cu câte o dublă și două goluri marcate în minutele de prelungiri, cele două formații și-au împărțit punctele scorul final fiind 2-2.

După victoria cu scorul de 3-0 pe terenul celor de la U.Cluj, ASA Târgu Mureș a urcat pe locul 3 pe podiumul Ligii 1.

Surpriza etapei a avut loc în Ghencea acolo unde Rapidul s-a impus în fața Stelei cu 1-0 prin golul lui Gecov.

Ceahlăul și CFR Cluj au remizat cu scorul de 0-0, clujenii rămânând pe ultimul loc după depunctarea suferită în urma intrării în insolvență. Derby-ul oltenesc Pandurii-CS U Craiova s-a terminat cu victoria craiovenilor cu scorul de 0-1.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top