Economic

S-a deschis primul hotel ibis Styles din București! Cât s-a investit si cât costă să te cazezi aici

news.ro

Noul hotel deschis în București a fost inaugurat miercuri, 24 octombrie. Acesta are 80 de camere și este operat de Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels. 

Pe lângă cele 80 de camere, hotelul ibis Styles Bucharest Erbas  are şi un restaurant clasificat – STEEL, un bar, o sală de conferinţe, un business lounge şi un colţ pentru copii.

„Localizarea noastră strategică în centrul zonei de afaceri din nordul Bucureştiului ne plasează într-o poziţie excelentă pentru a răspunde nevoilor de cazare ale segmentului corporativ. Totuşi, personalitatea prietenoasă a brandului ibis Styles şi conexiunea excelentă cu principalele atracţii ale oraşului ne califică totodată si ca destinaţie de agrement şi de familie. Suntem încrezători că ibis Styles Bucharest Erbas va fi primit cu căldură pe piaţa hotelieră din Bucureştiului şi ţintim să atingem o rată de ocupare peste media capitalei în primul nostru an de funcţionare”, a declarat Felicia Dincă.

“Investiţia în redeschiderea hotelului s-a ridicat la 4 milioane de euro. Procesul de renovare a durat aproximativ 18 luni şi a cuprins întreaga clădire, inclusiv sistemul electric şi instalaţiile. Practic, din vechiul hotel a rămas doar structura, care a fost consolidată. De domeniul hotelier ne leagă o tradiţie de peste 20 de ani iar hotelul pe care l-am redeschis în vara acesta sub brandul ibis Styles este o moştenire pe care o ducem cu mândrie mai departe”, a spus Cristian Erbaşu.

Prețul pentru o noapte petrecută la acest hotel diferă în funcție de tipul de cameră. Astfel, pentru o noapte într-o cameră de tipul „cameră twin standard” un oaspete scoate din buzunar 287 lei. În prețul camerei intră și micul dejun.

Pentru o cameră de tipul „cameră dublă standard” prețurile încep de la 282 lei. Și pentru acest tip de cameră este inclus micul dejun.

Un apartament la acest hotel începe de la 336 de lei și variază în funcție de câte persoane vor fi cazate. Pentru un apartament de 3 persoane, un turist scoate din buzunar 397 lei. Micul dejun este aici inclus.

Pe lângă multitudinea de facilități pe care le oferă, hotelul este aproape și de cele mai populare atracții.

Prețurile de mai sus sunt afișate conform site-ului booking.com.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top