Sport

România – Lituania: 3-0 și 3 puncte în rucsac

România - Lituania

De Dragoș Răduță

Victoria de aseară împotriva Lituaniei a adus încă 3 puncte României. Elevii lui Contra au câștigat ușor partida împotriva Lituaniei, cu scorul de 3-0. Prima reușită a partidei a venit în minutul 7, când Pușcaș a reușit să înscrie primul gol în tricoul naționalei după o fază spectaculoasă făcută de Alex Chipciu. Minutul 47 a adus al doilea gol al partidei, Claudiu Keșeru reușind să înscrie după ce portarul Lituaniei, Sektus, a respins șutul lui Stanciu.

Nicușor Stanciu a dat din nou dovadă ca este unul dintre cei mai importanți jucători ai naționalei țării noastre după reușita spectaculoasă din lovitură liberă, care a și închis tabela la scorul de 3-0.

În acest meci, Ianis Hagi a debutat în Naționala ,,Mare” a României intrând în teren în minutul 68, înlocuindu-l pe Keșeru.

Partida de la Ploiești s-a jucat fară spectatori din cauza mesajului afișat de galeria românilor la meciul dintre România si Serbia: ,,Kosovo e Serbia”. Selecționerul României a declarat la sfârșitul meciului: ”Vreau să felicit jucătorii pentru felul în care au abordat meciul de azi. E o stare destul de neplăcută în rândul jucătorilor când trebuie să joace fără spectatori. Băieții au înteles că trebuie să aibă altă atitudine. Am avut mai multă prezență în careu.”

”Toți jucătorii au jucat foarte bine, sunt mulțumit de felul în care au arătat. Mai avem unele probleme cu pasele în spate, spre propriul portar, dar sper să le eliminăm. E important dacă vom avea aceeași atitudine în Muntenegru.”

”Avem pe bancă jucători care pot intra fără probleme cu Muntenegru. O să gândesc foarte bine meciul pentru a câștiga.”

Disputa dintre Muntenegru și România va avea loc marți, de la ora 21:45. Dacă Naționala va obține un rezultat mai bun decat Serbia vor câștiga grupa și vor merge la baraj.

Sursă foto: prosport.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top