Sport

Revanşa Madrilenilor

După umilința suferită în Germania, un 4-0 evident, echipa lui Simeone și-a revenit.

În urma rezultatului drastic din tur, Atletico Madrid a reușit aseară să își ia revanșa împotriva echipei antrenate de Lucien Favre cu scorul de 2-0.

Atmosfera de pe Wanda Metropolitano a reușit să îi motiveze pe elevii lui Simeone și să îi conducă spre revanșa mult visată.

Primul gol al partidei a venit în minutul 33, marcator fiind Saul, iar a doua reușită a partidei i-a aparținut lui Antoine Griezmann.

Archaf Hakimi, puștiul venit împrumut la Dortmund de la Real Marid, continuă să își arate calitățile fotbalistice pe teren, iar acest lucru a fost evident în primul minut de prelungiri al primei reprize cand puștiul de doar 20 de ani a reușit să insire apărarea celor de la Atletico, dar finalizarea acestuia a fost blocată.

Meciul a fost clar dominat de elevii lui Simeone, aceștia având cele mai mari ocazii de gol, dar cu toate astea posesia a fost de partea nemților, dar acest lucru nu a fost de ajuns pentru a le menține seria fără înfrângere de la începutul sezonului.

Partida de aseară a însemnat prima înfrângere a lui Luicen Favre pe banca celor de la Dortmund în UCL, în campionat menținându-și prima poziție fără înfrângere în acest sezon.

Clasamentul grupei A din Ucl e unul foarte strâns, pe primul loc menținându-se Borussia cu 9 puncte, iar Atletico ocupă poziția secundă tot cu 9 puncte doar că golaverajul nemților este mai bun. În urmatoarea etapă din grupa A, madrilenii îi vor întâlni pe francezii de la Monaco, tot acasă pe stadionul Wanda Metropolitano și cei de la Borussia vor juca acasă în compania celor de la Club Brugge.

Sursă photo

Autor: Dragoş Răduţă

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top