Timp liber

Reţeaua Facebook a introdus noile butoane

De azi, reţeaua de socializare  Facebook, are mai multe posibilităţi pentru a-ţi exprima starea referitoare la o postare.

„De mai bine de un an facem cercetări la nivel global, inclusiv focus grupuri și studii pentru a determina ce tip de reacții doresc oamenii să folosească. Am urmărit de asemenea modul în care oamenii comentează la postări și care sunt principalele stickere și emoticoane pe care le folosesc pentru a semnala anumite reacții”, au explicat cei de la Facebook.

Butoane noi pe Facebook

Pe lângă obişnuitul Like, noile butoane se numesc Reactions şi semnifică: Love( iubire), Haha( veselie), Wow( uimire), Sad( tristeţe), Angry( furie).

Facebook„Am testat deja butoanele Reactions pe câteva piețe și am primit un feedback pozitiv până acum”, au mai adăugat aceștia.

Pentru a le uitiliza este suficient să ţineţi apăsat pe butonul de Like, in cazul mobilului, iar dacă sunteţi pe desktop, poziţionaţi mouse-ul deasupra butonului.

Urmează introducerea butonului Dislike.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top