Filme

Recenzie Ride Along 2 (2016) – Un polițist și trei sferturi

Recenzie Un polițist și trei sferturi

Filmele de comedie sunt fie slabe și lipsite de umor sau foarte amuzante. De aceea sunt mereu plăcut surprins atunci când ajung la cinema pentru a viziona o comedie care reușește să nu mă dezamăgească.

Recenzie Ride Along 2 (2016) - Un polițist și trei sferturi

Sursă: imdb.com

Ride Along 2 este un film de comedie care continuă povestea din primul Ride Along. Încercând să-i demonstreze cumnatului său că este mai mult decât un dependent de jocuri video, Ben Barber (Hart) i se alătură lui James Payton (Cube) pentru a rezolva un caz nou care îi atrage pe cei doi cumnați în situații care mai de care mai hazli și periculoase.

Toată acțiunea filmului începe în momentul plecării celor doi cumnați în Miami pentru a verifica un pont în legătură cu acest caz complicat.

Din punctul meu de vedere și după reacțiile din sală de la avanpremieră, Ride Along 2 este un film extrem de amuzant. Personajele principale, cei doi cumnați, fiind foarte diferiți din punct de vedere al comportamentului. Îl avem pe Ben care este același vorbăreț și agasant din primul film, dar și pe James – tipul clasic de bărbat extrem de serios și foarte aspru cu Ben.

Cumnații reușesc să se completeze perfect și formează un cuplu foarte amuzant cu o chimie foarte bună. Ride Along 2 chiar reușește să prezinte pe marele ecrane doi polițiști foarte amuzanți și acest lucru nu poate decât să ne bucure.

Recenzie Un polițist și trei sferturi

Sursă: imdb.com

Filmul Ride Along 2, per total, este un film de comedie care își atinge scopul și anume, reușește să te facă să râzi cu gura până la urechi. Ride Along este o comedie complexă și completă, foarte bună de văzut atunci când ai chef de un film scurt, amuzant și care să te relaxeze.

Ride Along 2 a intrat în cinematografe pe 15 ianuarie 2016 și este distribuit de RO Image.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top