Sport

Reacția lui Florin Talpan după ce a fost sancționat de conducerea CSA Steaua

Juristul CSA Steaua a fost sancționat de conducerea Clubului pentru declarațiile date în ultima vreme despre FRF și Răzvan Burleanu.

Florin Talpan a reușit să câștige 11 din procesele împotriva lui Gigi Becali. Talpan a fost sancționat de conducerea CSA Steaua pentru faptul că a declarat că FRF funcționează ilegal și pentru notificările pe care i le-a adresat lui Răzvan Burleanu, în care i-a cerut să dezafilieze FCSB.

“Consider că am avut rezultate foarte bune și vreau să-i asigur pe toți suporterii acestei legendare echipe că voi continua lupta începută acum mulți ani. Nu pot să spun că există un conflict între mine și cineva din CSA. Eu îmi fac treaba acolo și știu că îmi fac treaba. Prin ceea ce am făcut, consider că nu merit să fiu pedepsit, ci apreciat”, a declarat Florin Talpan pentru Pro Tv.

Acesta spune că nu se simte atacat de afirmațiile făcute de Gigi Becali. Patronul FCSB a declarat că Talpan ar schimba imediat tabăra, dacă i-ar propune un salariu lunar de 5.000 de euro.

“Nu vreau să comentez ceea ce spune domnul Becali. Eu sunt ofițer de carieră și voi continua lupta. Nu mă las eu intimidat și nu mă interesează aceste sume. Știu ce e de făcut și sunt convins că voi reuși. Eu îmi fac treaba pentru CSA, am câștigat multe procese și voi continua și pentru celelalte”, a declarat Talpan pentru Pro Tv.

Sursa foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top