Politic

Radu Mazăre va munci în închisoare. Declarația de ultimă oră a mamei sale

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, în prezent încarcerat la Penitenciarul Rahova, a fost vizitat de către mama sa, Gabriela Victoria Mazăre. Femeia a anunțat că de săptămâna viitoare, fostul edil ar putea fi dus la muncă.

„La televizor se uită mai puţin, el seriale nu urmăreşte. De obicei se uita la National Geographic, la History, dar cei cu care e acuma sunt nişte turci, ei se uotă la seriale turceşti, el citeşte. Mi-a spus că a fost primit foarte bine. Chiar şi cei cu care e în cameră. Nici nu intră în contact cu foarte multă lume. Ca să iasă afară, e un perimetru care e destul de mic, pur şi simplu se învârte în cerc acolo, că altfel ca să facă mişcare nu are cum, e betonat, el ar mai face exerciţii, să meargă în cap, să nu ştiu ce, dar e betonat, nu are cum să facă asta. Se învârte în cerc acolo, două ore. În rest, se vede mai puţin. S-ar putea de săptămâna care vine, nu ştie exact, să-l ducă la muncă şi el îşi doreşte. Ei au mai multe secţii, ceva reparaţii auto sau la tâmplărie”, a declarat mama sa.

Nuntă în penitenciar

Radu Mazăre intenționează să se căsătorească în închisoare cu iubita lui, care momentan se află în Madagascar.

”Apropo de însurătoare. Cred că acuma o și iubește pentru că sunt împreună de ani de zile. E o fată foarte bună și n-am cuvinte să-i mulțumesc că e alături de el în situația asta grea. E de apreciat, pentru că nu multe fete ar face asta, la perspectiva pe care o are Radu, de a sta atâția ani în pușcărie. Dar, ce știu este și că o iubește, dar și din respect pentru ea. A vrut să facă un gest care să compenseze, într-un fel, această dăruire a Roxanei”, a  mai precizat Gabriela Mazăre.

Sursa photo:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top