Sport

Primul meci ca titular, primul gol marcat

Disputa dintre Huddersfield și Brighton l-a avut în prim plan pe românul Florin Andone care a început meciul din postura de titular la Brighton. Acest meci a fost şi primul meci ca titular al lui Andone în Premier League.

Meciul a început promițător Huddersfield reușind să marcheze încă din minutul 1 prin Jorgensen. În minutul 35 S. Mounie a avut o intrare urâtă asupra unui adversar iar echipa lui D. Wagner a rămas în 10 oameni reușind să își mențină rezultatul doar până în al 4 lea minut de prelungire a primei reprize  când Duffy a reușit să marcheze din centrarea lui March și să restabileasca egalitatea până la pauză.

Minutul 69 al meciului îl readuce din nou în prim plan pe Florin Andone acesta reușind să marcheze tot din centrarea lui March. Acest gol este primul al românului la echipa la care s-a transferat în vară.

Florin Andone a revenit pe teren după o accidentare şi se pare că s-a integrat perfect în echipa lui C.Hughton.

Andone a ajuns la Brighton în vară contra sumei de 6 milioane de euro, clauză pe care Brighton a activat-o imediat dupa ce Deportivo a retrogradat din La Liga.

Sursă foto

Autor: Dragoş Răduţă

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top