Social

Elevii din București se întorc pe băncile școlii

Conform Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență (CMBSU) preșcolarii și elevii vor putea participa fizic, începând de miercuri, 19 mai a.c, la activitățile didactice din unitățile de învățământ din București.

“Începând cu data de 19 mai, la nivelul unităților de învățământ din municipiul București activitățile didactice se pot desfășura cu participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitatea de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, conform Ordinul ministrului Educației și al ministrului Sănătății nr. 3235/93/2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, cu modificările și completările ulterioare”, prevede Hotărârea CMBSU.

Alin Stoica, prefectul Capitalei, a declarat că elevii care din motive de sănătate nu pot participa fizic la ore, pot face în continuare ore online, dacă aceștia prezintă certificate medicale, potrivit Agerpres.

“Copiii care prezintă certificate și în continuare trebuie să rămână acasă (…) vor trebui să beneficieze și ei de educație în continuare online. Sunt câteva mii de elevi care învață online din diverse motive – medicale sau de altă natură”, a afirmat Alin Stoica.

Sursă foto: Economica.net

Elevii din București se întorc pe băncile școlii
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top