Politic

PMP Constanța a€œse delimitează în totalitate” de afirmațiile Elenei Udrea referitoare la absența lui Mazăre din fruntea primăriei. PMP Constanța: au fost făcute în calitate de turistă

PMP Constanța „€se delimitează în totalitate” de declarațiile fostului președinte al partidului Elena Udrea prin care această constată că se simte lipsa primarului Radu Mazăre, pentru că stațiunea Mamaia arată mai rău decât anul trecut, se arată într-un comunicat de presă, citat de Agerpres. Filială din Constanţa a PMP consideră că declarațiile lui Udrea „au fost făcut în calitate de turista” și, în același timp, susține că „€œgruparea Mazăre-Constantinescu este cea care a făcut cel mai mare rău constantenilor”, potrivit comunicatul semnat de vicepreședintele organizației Claudiu Palaz.

„€œDeclaratiile doamnei deputat independent, Elena Udrea, au fost făcute în calitate de turistă și nu reprezintă punctul de vedere al constănțenilor. Partidul Mișcarea Populară Constanța se delimitează în totalitate de declarațiile acesteia”, se arată în comunicatul PMP Constanța.

Fostul președinte PMP, Elena Udrea, a afirmat, marți, că se simte lipsă lui fostului edil al Constanței, Radu Mazăre, deoarece stațiunea Mamaia arată mai rău că anul trecut.
„Din păcate, constat că stațiunea Mamaia nu mai arată că anul trecut. Și o spun eu, care nu am fost niciodată fân Radu Mazăre, dar se vede că Constanța nu mai are primar. Cu toate acestea, sper că cei care vin pe litoral să se simtă bine. La fel, constat că lucrările începute împreună cu Consiliul Județean, în mandatul meu de ministru, sunt blocate toate, nu se mai lucrează la drumul spre Năvodari, nu se mai decontează niciun ban de la Ministerul Dezvoltării, totul este blocat. Din păcate, suferă constănțenii și turiștii care vin pe litoral”, a afirmat Elena Udrea în față sediului Inspectoratului de Poliției al Județului, potrivit Agerpres.

În perioadă octombrie 2009 a€“ aprilie 2012, Claudiu-Iorga Palaz, în prezent vicepreședinte al PMP Constanța, a fost prefect al județului Constanței din partea Partidului Democrat Liberal. Acesta a demisionat din funcția de prefect, în 2012, pentru a candida la președenția Consiliului Județean Constanța, din partea UNPR, însă a pierdut luptă electorală cu pesedistului Nicușor Constantinescu.

sursa foto: captura youtube.com

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top