Timp liber

Piscina Urbană: spațiu de bine

Ori de câte ori mă plimb prin diverse mall-uri din București  ajung la un moment dat pe lângă locul de joacă al copiilor și o ușoară invidie îmi cuprinde sufletul. Încă vreau să fiu copil și să mă joc cu prietenii mei în timp ce părinții își fac treburile lor de adulți, dar din păcate timpul încă nu îl putem da înapoi.

Din fericire pentru cei ca mine acum există un loc minunat unde pot da frâu copilului din mine fără să mă judece nimeni și fără să am parte de diverse comentarii răutăcioase.  Acest loc minunat este cunoscut drept PISCINA URBANĂ. Nu o să vă vină să credeți însă acest loc chiar este, după cum spune și sloganul lor, un spațiu de bine pentru tine. Aici există o cameră în care sunt 100.000 de bile care te așteaptă să le cunoști.

Minunatul loc despre care vă vorbesc își are sediul pe Traian 42 și este al treilea loc din lume de acest fel. Prima piscină cu bile de acest fel a fost construită în Marea Britanie, în cadrul unei cadrul unei companii de publicitate,  însă fost o instalatie experiment, atât pentru creativii din agenţie, cât si pentru vizitatori . O altă locație în care oamenii s-au putut destinde întocmai ca niște copii a fost în interiorul Muzeului Naţional din Statele Unite. Aici a existat o piscină care avea aproximativ un milion de bile reciclate, fiind construită sub forma unei plaje, chiar în interiorul muzeului. Aceasta a fost doar un proiect sezonier, pe timpul verii.

Dar să revenim la locul nostru minunat de pe Traian 42. Aici, din partea casei sunt biscuiții și apa, însă cei de acolo vă pot oferi un super ceai sau cafea, în cazul în care ați rămas fără energie. O oră de joacă în piscină e 30 de lei, iar rezervările se pot face online sau la numărul de telefon: 0721284733.

Programul de la Piscina Urbană e numai bun pentru cei cu joburi, piscina fiind deschisă de Marți până Vineri de la 19:00 la 22:00, iar în week-end programul este de la 11:00 dimineața până la 23:59 ale nopții.

Pe lângă camera de 40 de metrii pătraţi umplută cu bile de la parter, locația mai are și o cameră cu o masă de Fussball la etaj și o altă cameră în care se poate sta și admira arta expusă pe pereți în timp ce vă relaxați pe sacii handmade făcuți de cei de la Piscina Urbană.

Piscina Urbană  promovează nu doar ludicul ci și arta, lucrările fiind de vânzare. Ei colaborează cu diverși artiști care vor să se facă cunoscuți. Dacă treceți pe acolo și vă este foarte drag un exponat, cei de acolo vor face totul pentru ca dumneavoastră sa intrați în contact cu artistul și să achiziționați piesa respectivă.

Marin Preda zicea: Copilaria este locul de refugiu al problemelor insolubile.

Hyperflash.ro zice: Piscina Urbană este locul în care copilul din tine iese la iveală.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top