Muzică

Pentru prima dată în România, Queen şi Adam Lambert #concert live

Legendara trupă Queen va avea un show incendiar alături de celebrul Adam Lambert, finalistul emisiunii American Idol, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Concertul este programat pe 21 iunie 2016, începând cu ora 18:00.

foto: primetime.unrealitytv.co.uk-

foto: primetime.unrealitytv.co.uk-

Evenimentul este organizat de Emagic Classics, platformă care ani de-a rândul a găzduit, printre altele, show-uri ale unor trupe şi artişti precum Bob Dylan, Red Hot Chili Peppers, Metallica sau Iron Maiden.

Queen alături de Adam Lambert

Prima apariţie împreună a fost în anul 2009, unde, în cadrul MTV Media Music Awards, o reprezentaţie spectaculoasă a acestei formule live a determinat o prezenţă nelipsită a lui Adam alături de dinozaurii rock-ului. Aici au primit şi titlul de „Trupa Anului”, în ambianţa celei de-a 10-a ediţii a evenimentului „Classic Rock Roll of Honour”.

Turneu sold-out în 2015

Ţări europene precum Franţa, Marea Britanie, Austria, Olanda, Germania, Italia, Danemarca, Elveţia, Cehia şi Polonia au fost pe lista artiştilor. Finalul acestui turneu a fost un real succes, apreciat nespus de presa internaţională, cu un record extraordinar de 67 de concerte sold-out în mai puţin de un an. 

Biletele la concertul incendiar Queen+Adam Lambert din data de 21 iunie 2016 se găsesc pe Eventim.

Bilete concert QUEEN + Adam Lambert:

  • Tribună – 535,50 de lei (+ comisionul de ticketing) => 597 lei (preț final)
  • Golden Circle – 310,50 de lei (+ comisionul de ticketing) => 346 lei (preț final)
  • Gazon A – 220,50 de lei  (+ comisionul de ticketing) => 246 lei (preț final)
  • Gazon B – 126,00 de lei (+ comisionul de ticketing) => 141 lei (preț final)

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top