Social

Papa Francis va lansa albumul de rock progresiv „Wake Up!” în 10 zile

Papa Francis va lansa, pe 27 noiembrie, un album de muzică rock progresiv, intitulat „Wake Up!”. „Pope Francis: Wake Up!” este albumul de debut al Suveranului Pontif, a fost aprobat de Vatican.

Albumul va include 11 melodii în diferite limbi precum spaniolă, italiană, portugheză şi engheză, ce vor cuprinde fragmente din cele mai emoţionante discursuri publice ale Suveranului Pontif, îmbinate cu imnuri creştine în viziunea unor muzicieni contemporani.

Cântecele de rock progresiv sunt în principal abstracte, iar albumele de rock progresiv sunt conceptuale și se concentrează în jurul unei teme principale. Reprezentanții internaționali ai muzicii rock progresiv  sunt trupa Pink Floyd, iar din România se remarcă Pheonix și Roșu și Negru.

Albumul va fi lansat la nivel internaţional pe 27 noiembrie 2015 și va marca debutul în muzică al Papei Francis. Melodia care dă titlul acestui album „Wake Up! Go! Go! Forward” a fost prezentată, în premieră, vineri, pe site-ul oficial al publicaţiei Rolling Stone, cu ocazia vizitei în SUA a Suveranului Pontif .

Temele abordate în discursurile de pe acest album vor fi pacea, demnitatea, ajutorarea oamenilor aflaţi în dificultate, îngjrijorarea față de problemele de mediu, etc.

Albumul este realizat în colaborare cu trupa italiană de muzică rock progresiv Le Orme și muzicianul Tony Pagliuca.

Titlurile pieselor albumului au fost deja anunțate:

1. „Annuntio Vobis Gadium Mangum”
2. „Salve Regina”
3. „Laudato Sie…”
4. „Poe Que’ Sufren Los Ninos”
5. „Non Lasciatevi Rubare La Speranza!”
6. „La Iglesia No Puede Ser Una Ong!”
7. „Wake Up! Go! Go! Forward!”
8. „La Fa Es Entera, No Se Licua!”
9. „Pace! Fratelli!”
10. „Per La Famiglia”
11. „Fazei O Que Ele Vos Disser”

De asemenea, albumul are și un scop caritabil, o parte din încasările rezultate din vânzarea discului urmând să fie donate unui fond de ajutorare a refugiaţilor. Albumul poate fi achiziționat la prețul de 17 dolari.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top