Life & Style

Pantone a anunţat culoarea anului 2019: Living Coral

Reprezentanţii companiei americane Pantone au anunţat culoarea anului 2019: coraiul cu irizaţii aurii: Living Coral. Pe contul oficial de Instagram al companiei Pantone, culoarea este descrisă ca fiind o ‘’nuanţă corai care animă şi este plină de viaţă, cu irizaţii aurii care energizează şi atenuează uşor.’’

Compania Pantone, specializată în producţia de lacuri şi vopsele, dezvăluie în fiecare an culoarea sau nuanţa care va fi favorizată în următoarele 12 luni în industria modei, obiectelor decorative şi produselor cosmetice.

Spre deosebire de anul trecut, când a fost aleasă o nuanță întunecată de UltraViolet, Living Coral (Pantone 16-1546) înseamnă energie și reconectarea cu natura: „Este o reflecție a ceea ce se întâmplă. Este un simbol a ceea ce se întâmplă în cultură la un moment dat”, a explicat Laurie Pressman, vicepreședintele al unei unități Pantone.

‘’Influenţa de anul acesta a fost mediul înconjurător.’’

Oceanul a fost sursa de inspiraţie a experţilor: „Influența de anul acesta a fost mediul înconjurător”, a explicat Laurie Pressman. „Am avut în minte frumusețea pe care o vedem în natură și importanța ocrotirii mediului. Gândiți-vă la recifele de corali care adăpostesc și susțin viața marină și iată că încep să dispară.”

Sursă foto 

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top