Sport

Dinamo învinge Oțelul Galați cu scorul de 1-0

Oțelul Galați a primit astă seară vizita echipei Dinamo, meci contând pentru prima etapă din returul campionatului.

După ratarile lui Serginho, Alexe și a lui Nicolae Grigore care a șutat cu puțin peste poartă, cel care a reușit să înscrie este Marius Niculae în minutul 44 cu o lovitură de cap.

Repriza secundă nu a adus ocazii mari, important de amintit fiind însă șutul periculos al lui Grozav, golul lui Cernat anulat pe motiv de ofsaid și ocazia Oțelului din minutul 91 când mingea trimisă de Tatar a trecut peste poarta apărată de Naumovski.

Dinamo a plecat de la Galați cu trei puncte în plus și cu performanța de a câștiga de opt ori consecutiv în fața echipei de la malul Dunării.
Pentru “câini”, partida din această seară a fost cea cu numărul 2000 disputată pe prima scenă a fotbalului românesc, iar victoria contra gălățenilor a fost cea cu numărul 1100.

“Felicit jucătorii că au obținut această victorie. Am avut o primă repriză bună, în a doua am suferit un pic, dar în final e bine că s-a terminat cu bine. Mai avem mult de muncă. Aș vrea să avem mai multe ocazii. Dinamo e o echipă mare în România”, a declarat imediat dupa meci Mihai Teja pentru dolcesport.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top