Social

Oscarul câștigat de DiCaprio a răscolit internetul

Odată ce Leonardo DiCaprio a reușit în cele din urmă să ia Oscarul, internetul a suferit o adevărată explozie de comentarii pe această temă. Momentul în care acesta a câștigat râvnitul trofeu a fost cel mai distribuit moment al premiilor Oscar, conform Variety. Cine ar fi crezut? A așteptat ani și ani de zile acest moment și în sfârșit s-a întâmplat. Există oare ceva mai frumos decât acest sentiment? Probabil nu, având în vedere așteptarea actorului.

Să nu mai spunem că apropierea decernării premiilor Oscar a „bubuit” mediul online. Au apărut tot felul de poze amuzante, video-uri haioase și, de ce nu, joculețe cu Leonardo DiCaprio cu privire la verdictul final: îl câștigă sau nu anul acesta. Trebuie să recunoaștem, cu un zâmbet amar pe buze, ne-am amuzat cu toții teribil pe seama acestui subiect.

Totuși, pe lângă clipulețele haioase și celelalte materiale au luat naștere discuții cu privire la „Cine merita Oscarul dar nu l-a obținut”. Un subiect de neevitat după ce „The Revenant” a adus soarele pe strada celui mai bun actor al momentului.

În urma căutărilor pe internet am făcut o scurtă listă cu câțiva dintre actorii ce meritau să ia un Oscar, la fel ca DiCaprio, măcar o data în viață. Acești actori sunt o simplă „nominalizare” a internauților ce și-au exprimat regretele:

Brad Pitt, nominalizat de trei ori, în zadar totuși. Prima nominalizare a avut loc în 1996 pentru rolul său din „12 Monkeys”. Să nu uităm că niciodată nu este prea târziu, nu-i așa, Leo?

Johnny Depp, propus la fel, de trei ori, însă niciodată câștigător. Am putea spune că este o dezamăgire având în vedere rolul său bine jucat în „Pirații din Caraibe”.

Gary Oldman, nominalizat o singură dată pentru Oscar, însă declarat cel mai bun actor al timpurilor noastre de către critici.

Glenn Close, declarată persoana cu aproape cele mai multe propuneri și totuși niciun câștig.

Pe lângă cei patru îi putem adăuga și pe Amy Adams, Annette Bening, Joaquin Phoenix, Edward Norton și lista din păcate continuă.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top