Sport

Oops Liverpool

43,90 >913?

Asta este întrebarea pe care toată lumea și-a pus-o după meciul de aseară dintre Steaua Roșie Belgrad și Liverpool.

Ambiția echipei care valorează decât 43 de milioane de euro a fost vizibilă împotriva celor de la Liverpool aseară, când pe stadionul Rajko Mitic din Belgrad echipa gazdă a reușit să se impună cu scorul de 2-0 prin dubla lui Pavkov.

Milan Pavkov în varsta de 24 ani a debutat în fotbal în anul 2015 la echipa CSK Pivara, iar în acest sezon la Steaua Roșie în 10 partide a reușit să înscrie de 5 ori.

Golurile de aseară ale lui Pavkov au fost primele goluri într-o competiție europeană ale jucătorului.

Liverpool a dominat jocul și asta o arată și statisticile având o posesie de 64% si 22 de ocazii de gol, dar nereușind ca vreuna dintre ele să fie concretizată. Statisticile nu contează atât de mult în fotbal, iar acest lucru a fost demonstrat la acest meci unde Steaua Roșie Belgrad a arătat că niciun gigant al fotbalului nu este chiar atât de greu de ucis.

După acest meci, clasamentul grupei G din Uefa Champions League îi mențin pe Cormorani pe prima poziție a grupei cu 6 puncte după 4 meciuri jucate, iar Steaua Roșie Belgrad ocupă ultima poziție cu doar 4 puncte acumulate. În urmatoarea etapă de UCL, Liverpool o va avea ca adversară pe Paris Saint-Germain, în Franța, iar cei de la Steaua Roșie Belgrad vor avea de efectuat tot o deplasare în Itallia, la Napoli.

Sursă photo

Autor: Dragoş Răduţă

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top