Diverse

OLANDA: ,,Corpus Science Museum”

Dacă ajungeți în localitatea Leiden din Olanda, ar fi păcat să ratați  Muzeul ”Corpul Omenesc”. Este un muzeu unic în lume și vă oferă un tur de aproximativ 50 de minute în interiorul corpului uman.

sursă foto:FACEBOOK

Construcția muzeului a început în 2006, dar ideea apariției sale a apărut în 1996. Muzeul a fost inaugurat în 20 martie 2008 și s-au cheltuit aproximativ 27 de milioane de dolari pentru construcția clădirii care a durat aproape 2 ani.

Clădirea este transparentă de forma unui corp uman și are o înălțimea de 35 metri. Pentru a face totul să pară cât mai real, sunt folosite tehnologii din ultima generație, cum ar fi  efectele 5D și hipersunetele redate perfect pentru a te introduce în fascinanta călătorie.

Trecerea de la un organ la altul se face pe o scară rulantă, iar vizitatorilor li se oferă și căști, cu ajutorul cărăora pot asculta prezentarea întregii structuri a corpului uman, conform Mymed.ro

sursă foto: Facebook

 

 

OLANDA: ,,Corpus Science Museum”

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top